Lehet hogy Petrynek is inkább a saját sport munkájára kellett volna koncentrálnia,amiért odavették?
Nem érzed a kettős mércét, hogy pár napja/hete még azon ment a sírás, hogy Hrutkát meg nem tudom én melyik M4-es sportriportert kirúgták, mert kiállt Gulácsi mellett most meg hirtelen Petrynél meg az tartjátok helyesnek, hogy inkább a munkájával foglalkozzon?
Most vagy mondjon mindenki amit csak szeretne vagy mindenki kussoljon ezerrel.
Szerinted jogos, hogy ezért kirúgták:
"– Itthon nemcsak a futball, hanem az egyik legjobb magyar futballista véleménye, Gulácsi Péter nyilvános szerepvállalása a Család az család kampányban is nagy port kavart. Korábbi ifi Eb-győztes, válogatott, a reflektorfényben élő kapusként erről mi a véleménye?
– Az egyik legkomolyabb problémának azt tartom, hogy jelentősen csökkent a véleménynyilvánítás színvonala. Mi, a nemzeti oldal képviselői elvárjuk a másik oldaltól, hogy meghallgassa a mi álláspontunkat. Gulácsi Péternek a szivárványcsaládokról alkotott liberális véleményével a magyar társadalom többsége nem ért egyet. Ezért sokan elkezdték őt kritizálni, pedig a véleménynyilvánítás morálisan nem támadható. Péter ugyanis nem tett mást, mint kiállt az elvei mellett. Elvi alapon nem lehet és nem is szabad őt elítélni csak azért, mert elmondta a véleményét. Más kérdés, hogy egyetértenek-e az emberek az ő álláspontjával vagy sem. Én sportolóként az ő helyében a futballra koncentrálnék, és nem fogalmaznék meg semmilyen álláspontot közéleti, társadalompolitikai kérdésekben. Elvégezném azt a munkát, amit a klubom és a magyar válogatott elvár tőlem. A közvéleményt megosztja a társadalmi kérdésekben kinyilvánított vélemény. A sportolókat, adott esetben Gulácsi Pétert azért szeretik az emberek, mert bravúrral véd, vagy megfog egy tizenegyest, és magyar címerrel a szíve fölött szenzációs teljesítményt nyújt a kapuban. Teljesen felesleges ellenségeket szerezni egy-egy politikai megnyilvánulással, főleg nem egy Európa-klasszis kapusnak. Hogy mégis mi késztethette Pétert arra, hogy kiálljon a homoszexuális, transzvesztita és egyéb nemi identitású emberek mellett, nem tudom. Én biztos, hogy nem kavartam volna fel az indulatokat az ő helyében.
– Társadalompolitikai kérdésekben van véleménye? Nemzeti oldalt említett az imént, a konzervatív oldallal szimpatizál?
– Teljes mértékben. Nem is értem, hogy Európa hogyan képes morálisan ilyen mélyre süllyedni, mint ahol most van. A bevándorlás-politika nálam az erkölcsi leépülés megnyilvánulása. Olyan nemzeti értékek mentén folytassuk az életünket Európában, amelyeket hosszú évek alatt megtanultunk. Európa keresztény földrész, én nem szívesen nézem végig azt az erkölcsi leépülést, ami végigsöpör a kontinensen. A liberálisok felnagyítják az ellenvéleményeket: ha te nem tartod jónak a migrációt, mert rettentő sok bűnöző lepte el Európát, akkor máris rád sütik, hogy rasszista vagy. Ez nem engedhető meg, a másik ember véleményét ritkábban tolerálják, főleg akkor, ha az illető konzervatív álláspontot képvisel."
Hát éppen hogy a kirúgása igazolja, hogy muszáj volt megszólalnia.
Mert akik az lmbt-t reklámozzák, azok bérből/bérért teszik-tették. Mert azt várják el tőlük.
Ellenben akik az lmbt nyomulása ELLEN szólnak, azok megütik a bokájukat. Azoknak NINCS "szólásszabadság" és efféle kivételezések. Azokat el kell takarítani, ki kell rúgni, meg kell bélyegezni.
Soha nagyobb szükség nem volt a tisztességes normális és ŐSZINTE emberek kiállására.
4./Teljesen ezzel értek egyet.Egy profi német klubban nem lehet ilyen nyilatkozatot tenni,különösen nem egyeztetve senkivel semmit.Őt a munkájáért tartották,és ott nyugaton ez szent dolog,végezze azt 101%-osan el,amivel nem is volt baj.Nem szabadott volna ilyet tenni,különösen úgy,hogy a klub aláírta a Sokszínüségi Chartát,amit egyébként au UEFA el is vár minden valamirevaló klubtól,emiatt viselik a mezükön a RESPECT emblémát,bármely klubnál is járunk.Gyermeteg hiba volt.
Gulácsi jobban fogalmazott,őt nem rúgták ki.
Ezek a 444 és hasonló cikkek adathalászatra vannak idetéve.
Aki el akarja olvasni, jobb ha tudja.
"Közleményükben azt írják, hogy a csapat aláírta a Sokszínűség Chartáját, elkötelezettek a tolerancia mellett és fontosak nekik ezek az értékek. Márpedig ezeket az értékeket „nem találták meg Petry nyilatkozatában”, amelyeket az ő munkatársuként tett. Az intejút pedig nem látták a megjelenés előtt, arról nem egyezetetett velük a magyar tréner."
Alapvetően egyébként azt gondolom, hogy nem lenne szabad valakit elbocsájtani a magánvéleményéért, ugyanakkor ahogy látszik, Petry
1) aláírta, hogy nem nyilatkozik ilyet,
2) engedély nélkül nyilatkozott
7
Jó lenne szó szerinti idézetben látni -akár eredetiben- azt a "sokszínűségi akármit", amit a "csapat" aláírt.
Továbbá ugyanott (!!!) a "tolerancia" definícióját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!