Mi lesz ha Joe Biden nem tudja ellatni elnoki kotelezettsegeit a demenciaja miatt?
Figyelt kérdés
Uj valasztasokat irnak ki ilyenkor soron kivul? Vagy az alelnok atveszi a helyet? Mi a szabaly?2021. márc. 21. 02:18
13/21 anonim válasza:
Hívatalosan nem demencias.Ha hivatalossá teszik akkor egyből leváltják
14/21 anonim válasza:
Csillagfurtke, nem kellene az origo nevtelenul megirt cikkeit hitelesnek tekinteni. Probald meg inkabb valamelyik hiteles weboldalt, pl. FED, vagy az amerikai pszichologiai tarsasag weboldalat (vagy nezd vegig a Trumpot elmebetegnek minosito, 120+ pszichiater jelenteset).
Juszt sem teszem ide a linkeket, keresd meg oket magad, legalabb gyakorolod az angolt.
:D
15/21 anonim válasza:
Kezdjuk ott, hogy nem demens. Ezt max az illiberal sajto probalja ratukmalni.
16/21 anonim válasza:
15
Nem demens? :D Most ugye ezt viccből írod vagy troll vagy?
17/21 anonim válasza:
Mibol veszed, hogy demens? Ja mert ha 70+-os az mind hulye demens? Akkor Trump pedig elmebeteg.
18/21 anonim válasza:
17
Mondok egy példát.Volt egy olyan kijelentése hogy "Joe Budenz vagyok,Joe biden felesége" Na most ha ez nem utal demenciara akkor nem tudom hogy mi
Egyébként Trump elmebeteg? Nem tudom ki kuldozget bombazokat az oroszok felé és ki kekeckedik velük...
19/21 anonim válasza:
Nezd, ennyi erovel Müller Cecilia is demens, pedig ugy tudom h van köztük kb min 10 ev különbség. Ő tegnap ilyet nyilatkozott hogy mindenki frrtozodjon meg mert telitettek a korhazak. Szerintem sokan nem talalkoztak meg demens emberrel, csak mindenkire rafogjak, aki idosebb, hogy demens. Nagymamam pl. demens volt:szegeny nem tudta eldonteni h milyen naoja van vagy hogy evett-e mar aznap. Meg egy ido utan folyougyeit se tudta egyedul elintezni, meg volt h konkretan eltunt fel napokra es nem tudta hol van. Szerintem amig ezek a problémák Bidennel nem meruknek fel, en csak idosnek neveznem, de nem demensnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!