Miért vannak még korlátozások? Hiszen létezik védőoltás. Nem ez volt az indoka, hogy 10-11 éve miért nem voltak ilyen korlátozások?
Egy évvel ezelőtt, ha megkérdeztem, hogy miért nem voltak korlátozások bevezetve a 2009/10 körüli sertésinfluenza (H1N1 swine-flu) járványkor, a válasz az volt, hogy mert az ellen van/volt oltás (amit mellesleg brutál kevesen adattak be maguknak, tehát szerintem lényegtelen a létezése).
Most van oltás COVID-19 ellen az mégis korlátozások ezerrel.
Akkor MOST miért kellenek még mindig, 2009/20-nem meg nem kellettek?
Szezonális influenza járvány:
nincsenek korlátozások, mert LÉTEZIK ellene védőoltás.
2009/10 swine flu: nincsenek korlátozások, mert LÉTEZIK ellene védőoltás.
2020 COVID-19 járvány: korlátozások, mert NEM LÉTEZIK ellene védőoltás.
2021: korlátozások PEDIG LÉTEZIK ellene védőoltás.
MAGYARÁZAT MOST A 2009/10-es korlátozások elmaradására és a jelenlegi korlátozások létezésére? Szigorúan egészségügyi alapokon, mert ugye állítólag ez egy egészségügyi helyezet és nem világpolitikai malőr.
Öcsém, te a föld alatt élsz? Miért nem tájékozódsz, mi folyik itt?
Remélem troll vagy, ha meg nem, akkor elkeserítő, hogy ilyen buta emberek élnek.
Ajjaj, jobb lett volna, ha nem olvastam volna el ezt a kérdést.
Esetleg megkérdeznéd azt is, hogy ugye, a koronavírus nem is létezik, csak kitalálták...
Hiába létezik a védőoltás, ha még csak az emberiség pár százalékának beoltásáig jutottunk.
A világ nem kétbites, sokkal több tényezős dolog ez, mint hogy van oltás vagy nincs. Elég szomorú ha ilyen alap dolgot külön magyarázni kell...
Akkor próbáljátok már meg értelmezni amit írok.
Hányan kaptak védőoltást annak idején a H1N1 ellen????
Mindenki azzal jött, hogy azért nem volt korlátozás mert LÉTEZIK oltás, nem asztal, hogy mert szisztematikusan használják is
"Mindenki azzal jött, hogy azért nem volt korlátozás mert LÉTEZIK oltás"
Nem igazán. Azért nem volt korlátozás mert nem terjedt ennyire és nem telítették ennyire a kórházakat a fertőzöttek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!