Mi értelme van annak, hogy a balliberális oldal támogatja az LMBTQ mozgalmat?
"Egy szakszerűen gondoskodó intézet lehet jobb volna a gyereknek."
Gondolom nem tudod, a valóságban milyen állapotok vannak ezeken a helyeken. Pénzhiány, stb.
"a biológia is úgy akarta, hogy gyereke csak nőnek és férfinak legyen, tetszik vagy sem"
Viszont ebből nem következik, hogy nekik is kell felnevelni, mivel a természetben sem feltétlenül ők nevelik.
Ahogy írtam, de láthatóan olvasni nem tudsz, általában csak egy szülő szokta nevelni a kölyköt és nem olyan sokáig, mint az ember.
Így ha tényleg a természettel értenél egyet, akkor pl. a férfiakat nem is tekintenéd szülőnek, mivel nem ő szül, illetve a gyermek munkával is egyetértenél, mivel 12-14 évesen már képes lenne a gyerek magáról gondoskodni, ahogy az állatvilágban elég gyakran megtörténik.
<off>
A gyerekmunkáról annyit, hogy mi már 14 évesen szerettünk volna menni az erdőre, hogy legyen kis zsebpénzünk pecabotra, csak a nyugdíjasok elcsalizták előlünk a munkát.
Akkoriban nem is volt ennyi kis zsarnok hisztis genya gyerek.</off>
25, roppant értelmes lehetsz, ha ezt egy kommentből levágtad mind.
De szerintem csak egy vagy annak az ellentáborából, aki a múltkor lehazaárulózott meg lehontalanozott. Ez tulajdonképpen megnyugtat, mert legalább tudhatom, hogy egyik elvakult csürhéhez sem tartozom.
Ja, és semmibeN nem érint. Nem a semmibe bele. Tanuld kicsit az anyanyelved még.
Nem is értem mi a problémád. A más, a leszbikus, a transznemű nem pejoratív jelentésű.
A b..ziból is csak a szellemi fogyatékosok csinálnak negatív szót. Tudtommal az osztrák buserant vagy az olasz buggio szóból jön.
26os nem hiszem hogy ott lettem volna, ritkán járok fel ide xd.
Plusz amondó vagyok, ha már magyarok vagyunk és megvannak a hozzákötött sztereótipikus jelentése, akkor próbáljuk elkerülni a negatív/sértőnek tűnő megnyilvánulásokat :)
Pedig nem vagyok ellenük.
Maximum a propaganda ellen.
Mindenhol leírom, hogy volt leszbi kolléganőm. Az egyik legjobb fej volt. Az volt kicsit meglepő, amikor megakadt egy csajon a szemem, és odajön mellőle a kolléganő, hogy bemutatja a feleségét. Ezzel semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!