Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ma közzétettèk az újabb...

Ma közzétettèk az újabb szigorításokat. Szerintetek az éttermeknek is lefogják állítani a működését?

Figyelt kérdés
Még mindig csak a házhoz rendelés érvényes de nagyon bízom benne hogy nem állítják le ezt is. Valaki tud valamit erről? De gondolom ezt a kormány már nem "tehetné" meg.
2021. márc. 4. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
De leállítják, haljanak az emberek éhen, akik nem tudnak főzni. Nehéz gondolkodni mi?
2021. márc. 4. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a találkozásokat akarják csökkenteni, ezért az elvitel gondolom mehet majd továbbra is, mert ott eddig sem volt nagy találkozás, csak kiadták valami ablakon.
2021. márc. 4. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Én azon sem csodálkoznék már...
2021. márc. 4. 13:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es! Biztos azt hiszed azért kérdeztem mert én mindennap étteremből rendelek igaz?

Na de most el mondom a gyengébbek kedvéért, aki olyan mint te.

Egy barátom éttermet üzemel és ez a bevételi forrása. Nyilván mint sok embernek a megélhetésről van szó.

Természetesen én is így gondoltam hogy nem zárhatják be teljesen, mert amúgy sincs kontakt a vendégekkel.

De rá kérdeztem más ember véleményére is. Ez olyan nagy baj? Egyébként ha nem tudsz normálisan reagálni nem kötelező válaszolni. Esetleg ha felidegesít a kérdés miért nem lépsz tovább?

Legyen szép napod:)

2021. márc. 4. 13:56
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Annyi tartaléka sincs, hogy két hetet kibírjon? Ez elég nagy felelőtlenség, ha így van.
2021. márc. 4. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tud házhoz szállítani? A bezárás azt jelenti, hogy a vásárlók előtt zárják be. Eddig is így volt, nem ehettél ott, sok helyen volt elvitelre, gondolom most ez is megszűnik. Csak házhoz szállítás lesz. 2 hetet nem bír ki, vagy nem tud házhoz szállítani? Ilyen vállalkozásokra nincs is szüksége az országnak, már bocs.
2021. márc. 4. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Remélem a kiszállítás marad.
2021. márc. 4. 14:01
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen 2 hét. De a kormány előszeretettel húzza, hosszabbítja a korlátozásokat szóval már ki tudja hogy két hét lesz-e.

És már megint kezdődik...

Mondtam egy szóval hogy nem tud kiszállítani?

De tud kiszállítani mert mint mondod eddig is elvitel volt vagy kiszállítás.

2021. márc. 4. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:
"Egy barátom éttermet üzemel és ez a bevételi forrása. Nyilván mint sok embernek a megélhetésről van szó." Sokan vannak ettől rosszabb helyzetben. Az én barátom kávézót üzemeltet. Hónapok óta kinyitni nem lehet. Támogatás egy fillér sincs neki, adó viszont van. Kiszállítást beszüntetik, fiamnak is annyi.
2021. márc. 4. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz veszélyben a kiszállítás. Amikor kiszállítanak, érdemes egy névjegykártyát is tenni a tápanyag mellé internet és telefon elérhetőséggel, rendelkezésre állási idővel. Ezzel párhuzamban érdemes megerősíteni az internetes fronton a céget és gondoskodni arról, hogy a vállalt szállítások mindenki megelégedésére teljesüljenek. Az emberek azonban nem szívesen fizetnek ki meg nem kapott szolgáltatásokat, - mint élő zene, szervírozás, (háttérmunkaként) mosogatás, - ha az árakat is e szerint kalkuláljátok, akkor biztos, hogy nem fognak bebukni. Lehet keresni önkormányzatokkal is kapcsolatot, ha van felesleges konyhai kapacitás, - a konyha kihasználatlan kapacitása nagyobb veszteség, mint ha megszorult családok ellátásában vállalnak szerepet önkormányzaton keresztül. Ha az önkormányzat nem képes kifizetni az étterem segítő tevékenységben részvételét, szerintem nem butaság "megrugdosni egy-két állami ajtófélfát", hátha átvállalják a költségeket. Bocsánat a hosszú válaszért, de ha nem próbálkoznak az étterem tulajdonosok, akkor nem mondhatják el magukról, hogy mindent megpróbáltak megtenni a túlélésért - és akkor nem jogos tőlük, hogy csak várják a segítséget.
2021. márc. 4. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!