Mi értelme van ezeknek a "működjünk együtt a rendőrséggel" típusú "tüntetéseknek"?
Én tökéletesen megértem a felszólalókat, de ilyen formában ezzel sajnos csak kiröhögtetik magukat. Ennek pozitív fejleménye nem lesz, csak a büntetés lesz a következmény.
Miért, a rendőrség talán együttműködik? Nem. Pedig úgy látom, nekik sem kedvez a Fizess.
Meghunyászkodva, csendesen nem lehet semmin változtatni. Vagy másfajta kiállás, vagy más út, más módszer kell. Ilyen nevetséges formáját ennek még más országból nem is láttam.
Szóval tényleg nem értem, mire jó ez és miért nem veszik észre, hogy ez ilyen formán nem működő, sajnos inkább ciki.
Semmi. Szerencsétlenek kimentek, hogy majd forradalmárkodnak, aztán kiderült, hogy mehetnek haza.
Kicsit ez a video jutott eszembe: [link]
A Kerényi annak idején nagy tüntetést szervezett a regnáló hatalom ellen és rávette a sok idiótát, hogy mindenki egy népszabadsággal és egy szál virággal jelenjen meg a demonstráción.
Soha ennyi virágot és újságot nem adtak el azelőtt. Elégedetten dörzsölték a kezüket a virág és újságárúsok. A hatalom pedig - ami ellen "tüntettek" - könnyesre röhögte magát a sok barmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!