Puzsér kiégett?
Régen néztem a filmes videós műsorait, meg a bulvár-kritikákat. Jó volt, behozott olyan témákat, amiket előtte senki. Azóta átment a politika irányába, és sok minden történt vele. Leginkább lejtmenetben van, úgy a Simicska média második felében láttam először nála kiüresedést. Felkaptt lett, tovább fejlődött a nárcizmusa, és elkezdett közhelyessé válni. Ezen kívül magyar-töri tnaárként mindennek a szakértője lett, am a régi időkben nem annyira volt jellemző: gazdaság, evolúció, atomenergia, etc...AKkora zöldségeket beszél, mint a Colosseum, de nyomja, senki nem tántoríthatja el. Ha rákattan egy szóra, unásig ismétli, és még azo túl is, sokszor egyébként helytelenül. Úgy gondolja, mindnekinek az agyába lát, tudja, melyik közszereplő mit gondol, mik a félelmei, mi mindnyájunk élménye... mindenről orbán jut eszébe, nincsenek témái, új szempontjai.
Ezt látom. Nyilván, ha valaki rajongó, és mindenhova annyit ír, hogy puzsér for president, annak nem szól ez a kritika.
@eagle2
Lehet utálni puzsér a stílusa miatt, és lehet nem egyet érteni azzal amit mond, de még mindig sokkal magasabb minőséget képvisel a megszólalásaival, mint egy valóvilág.
Nem tudom. Én mondhatni talán rajongója voltam és valamilyen szinten mindig az is maradok, mert amit adott nekem, ezt már senki nem veheti el...
Viszont én is kiábrándultam belőle egy ideje.
Viszont én ha ilyen 2010-14 közötti megszólalásait hallgatom vissza, az sokkal rosszabb...
Még az apukban is,
Szerintem akkoriban több hülyeséget beszélt és még jobban hozzáakart szólni mindenhez.
Èn nagyon tiszteltem, ès sok dologra felnyitotta a szemem, tanultam tôle. Mióta beállt a rettegôk közé, azóta nem érdekel.
Szerintem nem égett ki, csak beállt a birkák közé. Bízom benne, hogy felébred.
Dehogy égett ki Puzsér: ő mindig is ugyanennyire sekélyes, kétdimenziós, hivatásos ellenkező volt. Ez az ő stílusa: bárki bármit mondjon, Robó feladata, hogy a lehető legfeltűnőbb, hisztériakeltőbb, "lendületes" módon (itt fontos a hangos hehegése, ordibálása) jól megaszondja, hogy ez hülyeség és amit ő gondol, az a szentírás.
Ennyi, nem több, ennyiből áll ennek az embernek a nyilvánosság felé mutatott alakítása.
Egyszerűen kihasználja, hogy egy csomó ember, akik ugyan olvassák a híreket és részben képben vannak az eseményekkel még így is extrém bizonytalanok a saját tudásukban, nem tudják, hogy A-nak vagy B-nek kell hinni.
Az ilyen ingadozók lehalászására van Robci, aki berobban hangosan és dagadtan és bömböli: itt vagyok én, nekem kell hinni!
Az meg, hogy tényleg érti-e amit mond, huszadrangú dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!