Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valoban megerkezett hazankban...

Valoban megerkezett hazankban a harmadik hullam? Varhatoak szigorutasok?

Figyelt kérdés

2021. febr. 18. 18:59
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
81%

6 os igen?Ennyi erővel napi 100 an halnak meg rákba vagy más betegségekben,tehát ebből le lehet következtetni hogy te vagy a gyenge felfogású és legalább ha már ilyen vagy akkor zárkozz be és hagyd a normális embereket élni.

Az meg csak egy statisztika akinek kimutatták hogy covidos a halála előtt a 60-40% pontosságos tesztekkel,az már covidban halt meg,lehet van pár eset amikor nem így van én nem azt mondtam hogy nincs vírus csak nagyon fel van fujva az egész,ennek az egésznek csak a gazdaság ujrainditása a cél az emberek megfélemlitésével,rabszolgasággá tételével háború nélkül ami nagyon bevállt,a sok birka miatt mint te de ezt sajna úgy sem érted meg mert te is az vagy

Különben meg abba nem gondoltál bele hogy mennyien halnak meg pl öngyilkosságban,depresszióban például,vagy az miatt hogy nem kaptak megfelelő ellátást vagy félrediagnosztizálják őket covidosnak miközben nem is az a bajuk?

Az hogy mennyien veszítették el az állásukat mondjuk a vendéglátóiparban,és mennyien mentek csödbe ez miatt miközben a bevásárlóközpontokban ott tömörülnek az emberek a "másfél méteres távolságot" betartva?Akkor miről beszélünk?

Kérlek ha ennyire félsz vagy idős vagy és betetetett téged a tv,média akkor zárkozz el a világtól de más embert ne kényszeríts arra hogy ő is azt tegye amit te és hagyd hogy éljék a normális életüket.

2021. febr. 19. 22:11
 12/23 anonim ***** válasza:
71%
6-os te egy igazi barom vagy! Hát honnan veszed? Elárulom 98 százalékos a gyógyulási arány. És Cili mondta hogy minden halottat hozzáírnak!!! Nem csak a rádióból kéne tájékozódni!
2021. febr. 20. 01:44
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
4-es: akkor a pozitivitási aránynak magasnak kellett volna lennie. De alacsony volt. Tehát a fertőzöttszámhoz képest nem teszteltek kevesebbet
2021. febr. 20. 01:53
 14/23 anonim ***** válasza:
22%
Még 1. hullám se volt, vagy az a napi 5-6 idős beteg elhunyt annak számított? Fuu mekkor járvany 10.000.000-bol naponta meghal pár idős, beteg, eddig senkit nem érdekelt. Az élet így működik, és mielott jonnel hogy majd amikor a te nagyid, képzeld igen elhunyt 92 évesen, és elfogadtam, mert aki egyszer megszuletik az meg is fog halni. Orult hogy ilyen szép kort megélt, amit mi szinte biztos hogy nem fogunk.
2021. febr. 20. 02:52
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
Nekem vendegeim dolgoznak noverkent/orvoskent korhazban es tobbszor mondtak mar h mind1 mi a baja ha meghal covidosnak kell irni, meg ha negativ is :) ugy h ennyit errol...
2021. febr. 20. 12:14
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
15: Szerintem te meg hazudsz :)
2021. febr. 20. 13:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16: mi erdekem lenne?
2021. febr. 20. 14:45
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Nekem valóban dolgozik rokonom Covid osztályon, így csak szimplán tudom, hogy te hazudsz
2021. febr. 20. 15:05
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk ezt akkor enis mondhatnam h Te hazudsz :) mert nekem vendegeim mondtak. De nem jatszok dedos jatekot :D ha neked ettol szebb a napod legyen igazad, nezd a hireket es jo rettegest kivanok :)
2021. febr. 20. 15:53
 20/23 anonim ***** válasza:
57%
Te tudod bizonyítani, hogy ott dolgoznak? Én tudom, Messemger beszélgetés képernyőfotójával pl.
2021. febr. 20. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!