Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ugye nem lesz harmadik világhá...

Ugye nem lesz harmadik világháború 2020ban?

Figyelt kérdés
Szóval ugye most van ez az Irán meg az Usa story..Nagyon félek hogy harmadik világháború lesz hiszen mindenki ezt terjeszti.Ugye nem igaz ez?Tudom nem ide kapcsolatos de mivel terhes vagyok ezert szeretném ha gyermekem nem egy harmadik világháborúban jönne világra
2020. jan. 27. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesz is, nem tart sokáig.
2020. jan. 27. 22:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Bocs.Ha van valami bajod akkor el lehet menni.De ha már minden tele van erről a dologról akkor hogy a rákba nyugtassam magam hogy a gyerekem nem fog egy rohadt világháborúban megszületni?
2020. jan. 27. 22:05
 3/14 A kérdező kommentje:
Második kommentelő:köszönöm szépen hogy legalább te tudsz normálisan válaszolni!😊
2020. jan. 27. 22:08
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
Már tart is a 3. Világháború, csak nem tankokkal vívják, hanem informatika, politika, biológiai fegyverek (pl a korona vírus is mesterséges), és a média eszközeivel.
2020. jan. 27. 22:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Sztem igazán mindenki tudja hogy nagy baj lenne belőle. Nem lenne igazán nyertes. Így aztán csak fenyegetés van, mint 40 éven át a szovjetunio meg USA közt. Az egyik kimulik lassan.

Nekem 2 gyerekem van, kicsik még, én sem ezt szánnám nekik. :(

2020. jan. 27. 22:29
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
Nem mert a magyar közbeszerzési pályázatok miatt elhalasztották 2021-re. :)
2020. jan. 27. 22:30
 7/14 anonim ***** válasza:
57%
Ebből a konfliktusból már nagy valószínűséggel nem lesz. Viszont kévésbé jó hír, hogy a harmadik világ kontrollálatlan népességrobbanása miatt, illetve amiatt, hogy nagyrészt épp ezek a helyek válnak elsőként egyre kegyetlenebbül melegebbé, könnyen lehet, hogy a mostanában születő generáció elég rideg dolgokat fog átélni katonaérett korában (vagy még korábban), hiszen valahová menniük kell azoknak az embereknek, ez pedig komoly feszültségeket és tarthatatlan állapotokat fog okozni.
2020. jan. 27. 22:53
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
Kisebb, nagyobb csetepaték voltak, vannak, lesznek, de belátható időben nem lesz harmadik világháború. Nyugodj meg, a gyerekeid sem fogják azt megérni.
2020. jan. 27. 23:41
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Ja,nézd meg a terminátor 2029-részei,abban fognak a gyerekeid felnőni.
2020. jan. 28. 00:35
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
Késő bánat ebgondolat
2020. jan. 28. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!