Miért döcög ennyire a telex?
Figyelt kérdés
Vártam, hogy a lakájmédiához tartozó index helyett a telex beinduljon, kb. fél éve indult, de közel sincs a régi index szinthez, ami a videóanyagokat és a cikkek mennyiségét érinti. Persze az index mellett ott volt a többi lap, TC, dívány, napi, portfolio, de a telexen sokkal kevesebb cikk van ezek nélkül is, annak ellenére, hogy van vagy 70 újságíró náluk. Se a HVG, se a 444-nél nem dolgoznak ennyien, sőt a HVG-nél jó ha vannak 20-an.2021. febr. 8. 21:41
1/4 anonim válasza:
És ráadásul az Index sem full kormánypárti egyelőre, ami miatt aggódás volt.
2/4 anonim válasza:
Vihar (választás) elötti csend...
3/4 anonim válasza:
Talán nem sikerült elég pénzt összeterhálniuk.
4/4 anonim válasza:
Nekem pár ismerősöm írogat kommenteket a linkek alá, amiket megoszt a Telex, így jelent meg nekem pár megosztásuk, idáig ezek közül mindegyik összeugrasztotta az embereket a kommentszekcióban, bár a mai világban azon is összevesznek az emberek, hogy milyen az idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!