A CEPI tulajdonképpen Bill Gates magántulajdona?
Ez a legnagyobb oltás fejlesztés és gyártás világszintű összehangolását célul kitűző kezdeményezés. Tulajdonképpen elmondható, hogy Bill Gatesnek nagy beleszólása van az oltási politikákba?
Mennyire indokolt ez egy IT embertől? Én például laikusként nem okokodnék bele olyan területekbe amiket nem értek. Ő miért teszi?
1
Én is segítenék, de rábíznám szakemberekre. Nem én dönteném el, hogy mi a helyes út. Tudtommal neki nincs szakavatottsága ilyen téren.
3
Van benne egy adag feltűnési, hiszen mindenhol őt mutatják. Kicsit idegesítő, hogy az oltásnak és egészségügynek az arca a szoftvertolvaj Bill Gates lett.
5
De nem szakember!!!!
7
De ő beszél szakmabeli dolgokról a videókban nem érted?
Ő egy üzletember, ő csak annyiról kellene beszéljen, hogy mekkora összegeket fordított erre meg amarra a célra. A szakszöveget meg hagyja a tudósokra!
9
Pff. Lényegtelen, hogy ki mit ért meg. Ennek mi köze az egészhez.
Jogász nem beszél könyvelésről nyilvánosság előtt, ahogy könyvelő sem beszél a jogról. Hogy nem lehet ennyit felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!