Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha valamikor végleg elbukik...

Ha valamikor végleg elbukik Orbán Viktor, mit fog csinálni?

Figyelt kérdés
Ott a nagy pénz Mészárosnál, meg ki tudja hol, ami ugye valószínüleg az övé is. Mit fog kezdeni több száz milliárddal? Elköltözik egy másik országba, ahol fényűzően él majd, vesz magának villákat meg luxusautókat, repülőt stb? Vagy mit fog tudni ténylegesen kezdeni ennyi pénzzel úgy, hogy azért itt politikusként mindvégig igyekezett tartani magát, meg nem mutat fényűző életmódot a nyilvánosság felé sem? Gyakorlatilag igyekszik átlag életszínvonalú ember benyomását kelteni, se helikopterezés, se jachtozás, se luxusvilla.

2021. febr. 4. 21:43
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
71%
Járni fogja a stadionjait, beül, leellenőrzi annak minőségét, milyenségét, karbantart egy-két dolgot, elmegy kisvasútozni oda-vissza, napjában 3×. Vesz egy tonna krumlit, azzal járja az országot egy szakadt Zuk-kal, meghallgatja a níp gondját-problémáját, cserébe ad krumplit.
2021. febr. 5. 05:30
 22/36 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is van egy olyan sejtésem, hogy igazából neki csak a hatalom fenntartása miatt kell a pénz, nem azért csinálja, mert luxust akarna meg ilyesmi, hanem a hatalom az élete
2021. febr. 5. 06:39
 23/36 anonim ***** válasza:
83%
Bedilizik végleg, és örökös bentlakó lesz Graz-ban, amíg meg nem döglik.
2021. febr. 5. 07:17
 24/36 anonim ***** válasza:
80%
Orra fog esni, megüti a tenyerét, - miközben próbál nem elesni. Esetleg beveri a térdét is.
2021. febr. 5. 11:21
 25/36 anonim ***** válasza:
72%
Ebből az emberből én mindent kinézek.Lemerném fogadni,hogy nem is Orbán a neve,hanem Jolán,Jolán Viktor.Csak megváltoztatta,mert zavarta hogy kiskorában mindenki Jolánkának,vagy Vikikének hívta.Aztán mivel nagyon szerette az Orbit rágót,ezért gondolta hogy az lesz,de mivel egy levédett névről van szó,ezért döntött inkább az Orbán mellett.De nem akart lemondani az első ötletéről sem,és azt gondolta hogyha majd politikus lesz,netán egyszer ő lesz a miniszterelnök,akkor lesz annyi befolyása,hogy megváltoztathatja ezt a törvényt,és lehet végre Orbit.De később már annyira híres lett Orbánként,hogy inkább mégis maradt annál.Na persze ez nem biztos hogy így volt,lehet hogy ez csak egy legenda,nemtudom.
2021. febr. 5. 12:25
 26/36 anonim ***** válasza:
80%
Orsós volt a vezeték neve. Vélhetően a "politikai" karrier vállalása miatt változtatta meg a vezeték nevét, - furán mutatna a nemzetközi politikában, hogy "A Fehér-gázban fogadta Rézműves Horvát Renátót az amerikai elnök."
2021. febr. 5. 13:02
 27/36 anonim ***** válasza:
42%
26.:Orsós?Ezt nem tudtam.Akkor tényleg igaz hogy roma származású,vagy csak félig az?
2021. febr. 5. 13:49
 28/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy az utolsó néhány kommentelő mit szed, de én is kérek belőle. Világ életében Orbán volt, a felmenő is mind Orbánok.
2021. febr. 5. 14:15
 29/36 anonim ***** válasza:
66%
Én most ezt találtam róla. [link]
2021. febr. 5. 14:22
 30/36 A kérdező kommentje:
Igen, Orbán Viktor Mihály néven született, és egyébként van benne minden bizonnyal cigány vér, elég megnézni a régi képeit, minden hótt fekete, de ezzel nincs is semmi baj, nem tudom, mi ez a nagy találgatás ekörül.
2021. febr. 5. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!