Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sok nő miért keresztény ha a...

Sok nő miért keresztény ha a kereszténység,egy nőgyűlölő,nőket alsóbbrendűnek tekintő szexista vallás?

Figyelt kérdés
Nyilvan,most sokan azzal jönnek hogy muszlim nők is vannak.De az a külömbség,hogy a keresztény nő otthagyhatja a vallását,atista lehet míg a muszlim nő nem.Akkor sok keresztény nő miért nem lesz ateista?Vagy más vallású?Vagy ugyanaz a szitu mint a szolgálólány meséjében?Valószínüleg azért mert kereszténynek nevelték.De felnőtt korában rájön hogy a kereszténység egy kirekesztő,szexista,primitív vallás,de a szülei rokonai még mindig ráerőltetik.Tökéletes példa a kereszténységben a nők helyzetének Novak Katalin.A keresztény (konzervatív) nők kifejezetten élvezik hogy el vannak nyomva.(kuss a neved te dolgod a szülés,szaggassad a nokedlit a férjeduratnak,vagy náglyán égetünk meg te asszonyállat!Hány gyereket szültél ma már férjeduratnak,nemzetnek és hazának?)Miért tartják még mindig a vallásukat ha simán otthagyhatnák,felszabadulhatnának,jobb feminista felvilágosult boldog életet elhetnének?Mint a szolgálólány meséjében Gilead<-->Kanada

2021. jan. 31. 15:56
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
És ha megerőszakolnak?A gumi is kilyukadhat!Áldassék a gyümölcs! https://www.youtube.com/watch?v=1WLqBUi4r6o
2021. jan. 31. 18:42
 22/37 anonim ***** válasza:
43%
Eseményutáni tabletta
2021. jan. 31. 18:53
 23/37 anonim ***** válasza:
88%

20

Csak nem pszichológus lennél?

2021. jan. 31. 18:56
 24/37 anonim ***** válasza:
69%
Ha a te szempontodból nézzük, akkor ugyanez elmondható szinte az összes többi vallásról. Mármint hogy "nőgyűlölő".
2021. jan. 31. 20:02
 25/37 anonim ***** válasza:
16%
A kérdező a nőgyűlölő, mert szemmel láthatóan depressziós, még gyereket se akar szülni.
2021. jan. 31. 20:12
 26/37 A kérdező kommentje:
Mér baj ha nem akarok gyereket szülni?Mi vagyok én,tenyészkanca?Nem fogom lecserélni a karrierem egy büdös üvöltő nyálas pondró pelenkázására.Lelkes cf vagyok.(child free)Bocs ,de engem érdekel a karrierem 😉 [link]
2021. jan. 31. 20:34
 27/37 anonim ***** válasza:
49%
A kérdező abba a kasztba tartozik, mint a svéd feminista politikusok, akik hidzsábban mentek Iránba tárgyalni.
2021. jan. 31. 20:51
 28/37 A kérdező kommentje:
Ismered a szolgálólány meséjét?Na az ottani világ(Gilead)tetszene neked!Áldassék a gyümölcs!Az úr érlelje meg!
2021. jan. 31. 21:03
 29/37 anonim ***** válasza:
73%
Mivel az evolúció nem csak biológiai fogalom, így a kultúra is öröklődik vele, ezért ha a te felelősségteljes életedet azzal zárod le, hogy gyereket se vársz, akkor szépen a magadfajták kihalnak, és azok szaporodnak el, akik pl a női jogokat semmibe veszik, így pl a muszlimok. Úgyhogy nincs szükségem arra, hogy ilyet nézzek, pár évtized múlva úgyis ilyen lesz a Földön. Te meg a 7 macskáddal egyedül fogsz megförmedni.
2021. jan. 31. 21:07
 30/37 anonim ***** válasza:
73%

"büdös üvöltő nyálas pondró pelenkázására.Lelkes cf vagyok"

Kérdező te tudod mi vagy? Egy elvetemült bolond. Nekem sincs és en sem akarok gyereket te nem vagyok gyerekgyűlölő.

Egyébként elvitatkozhatnánk azon melyik a rosszabb a nőgyűlölő, vagy a gyerekgyűlölő...

2021. jan. 31. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!