Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy Bill Gates...

Hogy lehet, hogy Bill Gates most mindenki életét meg akarja menteni az oltással, pedig eddig a népességet akarta csökkenteni vele?

Figyelt kérdés

2021. jan. 25. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
2021. jan. 25. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
A gyíklények tehetnek mindenről. 🦎
2021. jan. 25. 21:46
 3/5 anonim válasza:
71%

Volt már hasonló kérdés, durvább megfogalmazásban. A #4 kommentelő értelmesen válaszolt rá:

"Könyörgöm szakadjunk már le Bill Gatesről. Az oltásokkal azért lehet a népességnövekedést féken tartani, mert ha a születéskor várható élettartam közel nyolcvan év, a gyermekhalandóság pedig elhanyagolható, akkor kevesebb családban születik 6-8 gyerek.

Európában is ez történt, tessék megkérdezni nagyszülőket, dédszülőket nekik és az ő szüleiknek hány testvérük volt.

Nyilván lehet vitát nyitni arról, hogy a harmadik világbeli népességrobbanás vagy a fejlett világ környezetszennyezése és túlfogyasztása a valódi gond.

De egy a lényeg: senki nem akar oltásokkal népirtást."

- január 21-ei kérdés a Bill Gates találatok között. Trágárság miatt nem tudtam belinkelni az url-t.

2021. jan. 25. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Most is azt akarja,azért mondja.
2021. jan. 25. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem egy bil gétznek is illene csak a saját életét egyengetnie, - senki más életéhez nincs köze. Engem sem érdekel, ha már holnap felbukik, mint a büdös bogár - és valójában őt sem érdekli, ha én ezt fogom tenni. Felesleges az álságos színjáték!
2021. jan. 26. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!