Mi a véleményed Sas Józsefről? (ha lehet csak finoman,hisz tudnivaló hogy,halottról jót vagy semmit)
Figyelt kérdés
Egy 10 perce olvastam,hogy ő is eltávozott.Én pl. gyerekkoromban és fiatalként is imádtam őt nézni a tévében,amikor ment a Sas kabaré.Csodáltam és furcsálltam egyszerre,hogy milyen bátor,hogy ilyen nyíltan kimeri fikázni a politikusokat.Egy igazi példakép volt,Nyugodjon Békében!2021. jan. 18. 23:15
11/28 anonim 

válasza:

Humorista volt, nem csak ripacs, mint Nacsa és a társai.
12/28 anonim 

válasza:

Tiszteltem, de az ő humora nem az én világom. Felszínes, inkább olyan szocreál humort nyomta, sok gyenge szóviccel, stb.
Én a "mélyebb" humort kedvelem, nő meg a Monty Python- t pl.
De attól még sokan szerették, legyen neki könnyű a föld.
13/28 anonim 

válasza:

Kérdező:
"halottról jót vagy semmit"
Kár, hogy amondást sem tudod helyesen idézni.
"Halottról csak az igazat, vagy semmit!"
Képzeld el, hogy mi lenne, ha valaki (például) Drakuláról csak jókat mondana.
15/28 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül szerettem, de elismerem, hogy főleg a mai "humoristákhoz" képest sokkal tehetségesebb volt. Még azokhoz tartozott, akik a kabaré műfaját művelni tudták, ma már a humoristák között ilyen nincs. Tehetségtelen figurák állnak a színpadon, mikrofonnal a kezükben és elhiszik, hogy amit csinálnak, az valami...
16/28 anonim 

válasza:

Hitlerről is csak jót kell mondani.
17/28 A kérdező kommentje:
9.,10.,11.,12.,15.:Nagyon Szépen Köszönöm a véleményeteket! :)
2021. jan. 19. 15:15
18/28 A kérdező kommentje:
13.,14.,16.:Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 19. 15:16
20/28 A kérdező kommentje:
19.:Szívesen!
2021. jan. 19. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!