Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik azért nem védik a környez...

Akik azért nem védik a környezetet, mert egy ember úgyse tud változtatni a világon, azok szavazni se mennek?

Figyelt kérdés
Szavazásnál se egy emberen múlik a győzelem.
2021. jan. 17. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Én nem védem a környezetemet és szavazni sem megyek.majd ha nem írtják az amazonast,nem szennyezik a világ tengereit,nem halásszák le az óceánokat,nem vágják ki a fákat tömegével,a nagy károsanyag kibocsátó országok nem eregetik tele szennyel a levegőt addig én sem fogok tenni semmit.és szavazni sincs kire, tehát felesleges elmenni.csak magamra gondolok,hogy nekem minél jobb legyen ha már változtatni úgysem tudok semmin.
2021. jan. 17. 12:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Aha, szóval szerinted nem azért halásszák az óceánokat, hogy te meg tudd venni a tonhalas szendvicsedet, hanem mert olyan kedvük van, hogy túlhalásszák az óceánokat.
2021. jan. 17. 12:11
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
A túlnépesedés az oka,ami ellen megintcsak nem tudok tenni semmit.tizedennyi kínai és indiai is bőven elég volna,akkor is lennének épp elegen.
2021. jan. 17. 12:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Szóval neked több jogod volt megszületni, mint egy indiainak, értem.
2021. jan. 17. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Geológia,élettan,emberi történelem....

Egyvalami közös.A ciklikusság.

Az ember "beavatkozásaival" felgyorsítja a pusztulás folyamatát.

Nem ellene kell cselekedni,hanem a törvényszerűségekkel szinkronban,azokat megértve.

2021. jan. 17. 12:27
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

"mert egy ember úgyse tud változtatni a világon, "

Ezek mondogatják azt is, hogy: mé ne lopjonak, há mindenki lop!

2021. jan. 17. 12:36
 7/11 anonim ***** válasza:
4) ennek semmi köze a kérdéshez.a világunk elpusztul mert túlszaporodtuk és tönkretettük.ez a folyamat már megkezdődött, tehát az égvilágon semmit nem segít ha elkezded óvni a környezetedet.
2021. jan. 17. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Én szavazni se megyek.
2021. jan. 17. 15:16
 9/11 Gyaszvertemeg ***** válasza:
54%
Pont azért kell védeni a környezetet, mert ez a folyamat még megállítható. Egyébként miben nyilvánul meg az, hogy nem védem a környezetem?
2021. jan. 17. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan dolog - szerintem, - hogy amennyiben azt szeretném elérni, hogy a gépjármű tulajdonosok ne léphessék át a maximális 130 km/h-ás sebességet, akkor - államként - nem engedek forgalomba hozni ennél nagyobb teljesítményre képes gépjárművet. Akinek nem tetszik, mehet!... A szeméttel is ez a helyzet: ha azt akarom - államként, - hogy az emberek ne szennyezzék csomagolóanyagokkal a környezetet, akkor nem engedem, hogy olyan csomagolóanyagokban forgalmazzanak az üzletek bármit is, amelyekkel szennyezni lehet a környezetet - és nem azt várom el, hogy az emberek egy szobával többet tartsanak fenn a hulladékkezelés miatt, amiben szét lehet válogatni szín, méret szerint és élére lehet éjjel kettőkor hajtogatni a ganéjt, miközben folyamatosan tornászom felfelé a hulladékkezelési költségeket és minden felelősséget másokra hárítok. Tessék már valamit tenni is a szolgáltatási díjakért, - nem kellene ilyen szinten, tömegesen hülyének nézni az embereket! Mindenki, minden alkalmat megragad arra, hogy árakat emeljen, - határ a csillagos ég felett, - de hogy önmaga is tegyen valamit a jobbért - a hülyének nézésen kívül, - az már nem tetszik senkinek! Budapesten élek és ahogy járok-kelek a városban, hogy mit művelnek az emberek a közterületeken dohányosként, sofőrként, gyalogosként, munkásként, vásárlóként, hajléktalanként, utasként, az mind arra sarkall, hogy leszarjam a környezetvédelmet, mert én nem tudom úgy elképzelni a környezetvédelmet, hogy csak rám, és kizárólag csak rám vonatkozzanak olyan szabályok, amit a hétköznapi életben mindenki telibe szarik! Ez így nem fog működni még akkor sem, ha ez adott esetben nem tetszik valakinek! Majd ha azt látom, hogy a szomszéd utcából nem hordják a házam előtti konténerbe mások a ganéjukat, nem hordják ide egy gépkocsiból ide dobálni hajnalban a ganéjt és nem szórják szanaszét a hajléktalanok, kukabúvárok sem, mint eb a szarát, ill. kamera rögzíti ezt és felelősségre vonás is lesz, akkor én is hajlandó leszek a változásra, de addig nem, és ezt senki nem is várhatja el tőlem!
2021. jan. 18. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!