A szélsőjobboldaliak miért olyan állatellenesek?
Figyelt kérdés
Novák Előd,illetve Dúró Dóra facebook,posztjaiból ezt szűrtem le.Vagy ott van például Budaházy Edda ominózus videója amiből világosan kiderül az állatokkkal,környezetvédelemmel kapcsolatos negatív véleménye.A facebookon sokat vitáztam szélsőjobbosokkal és folyton le macskásnéniznek,miközbe csak egy macskám van(ezt hozzák fel érvnek.)A vadhajtásokon,pestisrácokon pedig egy csomó olyan cikk van amiben ,,klímahiszti" meg ,,sorosista klímakommunisták" és ilyesmik vannak.(Ez nem Vonára vonatkozik mert ő szereti az állatokat,mondjuk ő nem szélsőséges.)2021. jan. 16. 17:34
11/14 A kérdező kommentje:
Mi köze ennek a vegánokhoz?A vegetáriánusokat meg tudom érteni,a vegánokat én is túlzásnak tartom.Amit az első válaszoló mondott nem tudom mi a baj.A túlnépesedés igenis valós probléma.
2021. jan. 16. 18:01
12/14 anonim válasza:
És azért valós probléma túlnépesedés, mert a nyugati segélyszervezetek ész nélkül tolják a pénzt az nigériába, infrastrukturális fejlesztés nélkül, ahol egy átlagos nő már 7 gyereket tud szülni emiatt? Vagy pedig azért probléma a túlnépesedés, mert a fidesz feltornázta a CSOK-kal a nők szülését 1.2 gyerekről 1.41 gyerekre?
13/14 anonim válasza:
Szélsőjobboldali vagyok, nagyon szeretem az állatokat.🦘🐶🐊
14/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem állatellenesek,max akikkel a facebookon beszélgettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!