Szerintetek meddig fog még eltartani a COVID-19 (mutációival és a még kialakuló mutációival együtt) 2021-ben? Mikor fogjuk teljesen legyőzni? És a korlátozások szerintetek még meddig lesznek érvényben?
Ha sokan beoltják magukat, akkor sokáig. De ha nem akarnak oltani az emberek, akkor kénytelen meghátrálni Orbán.
Nem érdeke a kormánynak teljesen tönkretenni az országot. Talán ezt még megbocsátják neki az emberek. Mert azért nem szálltak idáig sem vele szemben az emberek, mert a baloldali összefogástól jobban félnek, mint a vírus intézkedésektől.
De ha nyilvánvaló lesz, hogy az emberek nem oltanak. Akkor az emberek előtt nyilvánvalóvá válik, hogy a járványtagadók többségben vannak. Tehát a kormányt már nem támogatja a többség. Ezért vagy az ellenzék, vagy a nép tüntetése le fogja váltani a kormányt. Ha Orbán nem változtat, az ellenzék megelőzheti a politikai fordulatban. Ami Orbánnak súlyos vereség, hiba lenne.
Nem tudom, hogy az ellenzék mióta lett ilyen vírustagadó, a kormány meg mióta is vadoltáspárti. Emlékszem még tavasszal, amikor az ellenzék kampányolt a digitális oktatásért, ők hordtak maszkot még a WC-zéshez is, ők szólaltak fel a maszktól érthetetlenül, hogy "Itt a valódi ellenség!" és arra is emlékszem, amikor Cecil arról kornyikált, hogy "Nem kell maszk, nem kell maszk, a sok kézfertőtlenítés káros!", Kásler és Maruzsa arról beszélt, hogy soha nem lesz digitális oktatás, mert felesleges és megvalósíthatatlan és még sorolhatnám...
Már látom, hogy a magyar közélet egy pöcegödör, amiben csak érdekek és nem értékek vannak.
Ugyan... Nevetséges ilyen terveket szövögetni. Ha nyer az ellenzék az nyer, ha a kormány nyer, az nyer, nem ettől fog eldőlni, de ez nem a téma, szóval ezt hagyjuk.
12.!
Nem látom az összefüggéseket! Az egész pedig egy zagyvaság és egy keveredés.
Laikusként én úgy látom, hogy ha meg is lesz az oltás, ami tényleg hatékony, a sars-cov-2 vírus velünk mard. Nem fogjuk teljesen kiirtani.
Az, hogy mit szeretnék, azt meg más. Azt szeretném, hogy ne villogjon le egy autó, amikor 160al megyek a pályán és éppen előzök.
Azt szeretném, hogy a főnököm, ne mondja, hogy nem ér semmit a munkám, amikor másik 2 ember feladatát is én csinálom.
Azt szeretném, hogy a boltban ne a seggembe turkáljon a mögöttem álló, hanem tartson egy lépés távolságot.
Azt szeretném, ha a hónap végén 2 mérnöki fizuból több maradna, mint 30 ezer forint, de ez is csak egy álom a jelenlegi ingatlan és bérleti díjak mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!