A mi családunk biztosra ment: Mindenki csináltatott tesztet hétfőn reggel (az ország 3 részéről gyűltünk volna össze), Anyukám pozitív lett, pedig csak a szokásosnak mondható reumáját érzi, különösebb tünete nincs.
Csodálatos lett volna, ha mind összegyűlünk és mind megkapjuk észrevétlenül, különösen a 80+ éves nagyszülők.
Nem kell gondolkodás nélkül menni és vinni a bajokat csak azért, mert szabad. Legyen józan esze az embernek és vigyázzon arra, akit szeret. Egyetlen kajálás sem éri meg egy szeretett ember szenvedését/halálát.
4-eske küldte a cikket:
"Állítják a szakértők: Nagy bajt okozhat a lazítás karácsony éjjel"
(3 perc, érdemes megnézni a riportot)
Ezzel a kijelentéssel én teljes mértékben egyetértek.
A sok karantén és tiltás után felszabadulni jó dolog, de sajnos az emberek nem annyira fegyelmezettek, hogy a szabdságot ne tévesszék össze a kedvezménnyel.
Ezen a portálon is több helyen olvasható, hogy :"Engem nem érdekelnek a szabályok meg tiltások,en ugyaúgy fogok karácsonyozni és szilveszterezni is, mint máskor."
Csakhogy, ha elszabadul a pokol, akkor terjed is a betegség.
A figyelj oda magadra és másokra is - szlogen nem hülyeség.
Egy sziveszteri buliban érdemes lesz majd megnézni, hogy hányan lesznek maszkban és 1,5 - 2 m távolságra a többiektöl... Karácsonykor ki nem fogja agyonpuszilni az ajándékozót, ha régóta kívánt dolgot kap ? Ki fog a nagy ünnepi asztalnál maszkban enni ? Fognak egyáltalán az emberek a házon belül maszkot hordani ? Még a pesti utcákon sem látom, hogy hordanák.
Nem szabadna felelötlennek lenni az embereknek, pedíg sajnos azok lesznek. Angela Merkel kezeit összetéve könyörgött a lakosságnak, hogy viseljék el a megszorításokat, ha jövöre is a nagyszülökkel akarnak ünnepelni. Ilyen parlamenti közvetítést, ennyire emocionálisat soha életemben nem láttam/hallottam még - föleg nem egy nagyhatalmú vezetötöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!