Igaz-e,hogy a pénz nem boldogít?
Legalábbis Arnold Schwarzenegger szerint,aki azt mondta,hogy most amikor
50 millió dollárja van ,nem boldogabb ember,mint amikor csak 48 milliója volt./!/
21/Biztos igazad van,de én nem ismerem ezt az érzést.Sosem volt különösebben sok pénzem,csak amennyire feltétlen szükségem volt,igaz azért néha jó lett volna azért több is.Azt azonban tudom,hogy sosem hajtottam a pénzt,mert annyira meg nem érdekelt.
Ahol azért pénz van,ott azért kapcsolat is szokott lenni,vagy legalábbis párja van.Én még sosem láttam drága autókban csúnya nőket,csak az átlagnál jóval szebbeket.Ugyanez igaz az másban is,mert a pénz vonzza a lehetőségeket,mint a méz a darazsakat,csak úgy hemzsegnek körülötte,érdekből természetesen- tisztelet a kivételnek,mert olyan is van.
Egyébként ez nem érdekel,csak megfigyeli az ember,hogy ez mennyire így van a mindennapokban,ha autóban ülök.
Igenis,sok embert azért boldogíthat,mert keresik annak a társaságát akinek van pénze.Ha nem így lenne,akkor a méregdrága autókban azért egyszerűbb
lányokat is lehetne látni,de ez napjainkban kizárt,legfeljebb,ha valaki esetleg egy stoppost venne fel.Mindenesetre érdekes egy világ,csak a külsőség számít,a belső értékek teljesen másodlagosakká váltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!