A magyarok miért tartják felsőbbrendűbbnek magukat a románoknál?
Sokan büszkék Magyarország történelmére. Persze mondhatod, hogy mit számít, mi volt régen. Csak kérdem én, akkor ezek a szlávok miért erőlködnek annyit, hogy kitaláljanak valami kamu eredet históriát?
Amúgy az Úz-völgyi temetőben történtek rémlenek? Én nem emlékszem, hogy valaha magyarok büntetlenül szétbarmoltak volna mondjuk szovjet temetőket, pedig elég sok rosszat okoztak nekünk.
Persze magyarok között is vannak primitívek, de ilyen mocskosságra, mint ami az Úz völgyében történt, nem volt példa.
12
Azért mert nekünk sokkal "jelentősebb" a történelmünk, mint a szlovákoknak, egy magyar ember nem különb egy szlováknál.
14
Ilyet nem is állítottam, de valamiért mégiscsak fontos, kinek milyen a történelme, különben nem erőlködnének annyit...
#11 A román minimálbér nem magasabb mint a magyar
és minden más amit eddig írtál a valótlan.
Lehet lepontozni, vagy akár a hivatalos statisztikát is attól ez még tény.
Az úzvölgyi esetről én hallottam románoktól. Azt mondják, hogy az egész úgy kezdődött, hogy magyar nacionalisták kukászsákokat húztak a háborúban elesett román katonák sírjaira.
Nem tudom, hogy ebből mi igaz, de a lényeg az, hogy az ő szemszögükből "jogosan" csinálták, amit. Tehát ők nem azt látják, hogy csak úgy megtámadták a magyar sírokat.
18
Az Úz-völgyi magyar katona temetőben nincsenek román sírok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!