Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarok miért tartják...

A magyarok miért tartják felsőbbrendűbbnek magukat a románoknál?

Figyelt kérdés

2020. dec. 19. 18:21
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest a román minimálbér magasabb, mint a magyar.
2020. dec. 19. 19:02
 12/50 anonim ***** válasza:
84%

Sokan büszkék Magyarország történelmére. Persze mondhatod, hogy mit számít, mi volt régen. Csak kérdem én, akkor ezek a szlávok miért erőlködnek annyit, hogy kitaláljanak valami kamu eredet históriát?

Amúgy az Úz-völgyi temetőben történtek rémlenek? Én nem emlékszem, hogy valaha magyarok büntetlenül szétbarmoltak volna mondjuk szovjet temetőket, pedig elég sok rosszat okoztak nekünk.

Persze magyarok között is vannak primitívek, de ilyen mocskosságra, mint ami az Úz völgyében történt, nem volt példa.

2020. dec. 19. 19:04
 13/50 anonim ***** válasza:
96%
Ugyan, hülyék mindig is voltak és lesznek ezután. Ami sajnálatos, hogy az idiotizmust -ha van hozzá közeg- tudják terjeszteni..
2020. dec. 19. 19:11
 14/50 anonim ***** válasza:
16%

12

Azért mert nekünk sokkal "jelentősebb" a történelmünk, mint a szlovákoknak, egy magyar ember nem különb egy szlováknál.

2020. dec. 19. 19:25
 15/50 anonim ***** válasza:
85%

14

Ilyet nem is állítottam, de valamiért mégiscsak fontos, kinek milyen a történelme, különben nem erőlködnének annyit...

2020. dec. 19. 19:31
 16/50 anonim ***** válasza:
85%

#11 A román minimálbér nem magasabb mint a magyar

[link]

és minden más amit eddig írtál a valótlan.

Lehet lepontozni, vagy akár a hivatalos statisztikát is attól ez még tény.

2020. dec. 19. 19:37
 17/50 anonim ***** válasza:
82%
Honnan veszed ezt a b.romsagot kérdező?
2020. dec. 19. 19:53
 18/50 anonim ***** válasza:
18%

Az úzvölgyi esetről én hallottam románoktól. Azt mondják, hogy az egész úgy kezdődött, hogy magyar nacionalisták kukászsákokat húztak a háborúban elesett román katonák sírjaira.

Nem tudom, hogy ebből mi igaz, de a lényeg az, hogy az ő szemszögükből "jogosan" csinálták, amit. Tehát ők nem azt látják, hogy csak úgy megtámadták a magyar sírokat.

2020. dec. 19. 19:54
 19/50 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy a román nacionalisták ugyanúgy felsőbbrendűnek tartják magukat. Bozgornak hívnak minket, ami hontalant jelent. Lenéznek minket mert nomádok voltunk. Lenéznek minket, mert szerintük ázsiai betolakodók a magyarok. Az ilyen körökben a magyarokat mongolozzák, ez a román cigányozás megfelelője. Nem külömbek ők sem.
2020. dec. 19. 19:57
 20/50 anonim ***** válasza:
85%

18

Az Úz-völgyi magyar katona temetőben nincsenek román sírok.

2020. dec. 19. 20:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!