Akik azt mondják hogy átestek a covidon azok honnan tudják hogy covidosak voltak?
Figyelt kérdés
Csak azért hiszik azt mert a teszt pozitívat mutatott ki?2020. dec. 18. 20:32
1/10 anonim 

válasza:

Gondolom, orvosi diagnózis alapján.
2/10 anonim 

válasza:

Én azt mondom szerintem átestem, ugyan azok a tüneteim voltak. 2 napig 40fokos láz, majd hosszabb ízlés-szaglásvesztés. Érdekes ez a tesztelés, mert ha van egészségügyben dolgozó ismerősöd, akkor tudod hogy megy ez. “Mutathat” bármit a teszt, te akkor is pozitív vagy. Sőt.. nem coviddal mész be a kórházba, de coviddal be leszel számolva a statisztikába. Érdekes dolgok nem? És még lehetne írni a tényeket arról, ami itt megy
3/10 A kérdező kommentje:
Es az orvosi diagnózis mennyire megbízható? Csak a Covid okozhat ízlés és szag vesztest? Sajnos a válaszok csak újabb kérdéseket vetnek fel.Vajon miért?
2020. dec. 18. 20:47
4/10 anonim 

válasza:

3. Valószínűleg újdonságot mondok neked: vannak tesztek, amik kimutatják a vírust. Akinél kimutatja a teszt, hogy covidos, az covidos. Tadááá! Rejély megoldva!
5/10 anonim 

válasza:

Nekem például a közvetlen közelemben volt annyi pozitív teszttel rendelkező vírusos, hogy biztosan elkaptam és átestem rajta tünet nélkül.
Például így is lehet hogy valaki annyira biztos benne.
6/10 A kérdező kommentje:
4.
És ezek a tesztek mennyire megbizhatoak?
2020. dec. 18. 21:13
7/10 anonim 

válasza:

6. előfordulhat, hogy negatívnak hoznak ki olyat, aki valójában pozitív, azaz fertőzött:
8/10 anonim 

válasza:

#6 Mint ahogy kb semmi, így a kovid-teszt sem 100%-ban megbízható, ezért is kell több tesztet elvégezni, úgy kb ki lehet zárni a hibát.
9/10 A kérdező kommentje:
És az nem fordulhat elő hogy tévesen mutat pozitív tesztet?
2020. dec. 18. 21:40
10/10 anonim 

válasza:

De, az is előfordulhat. Ahogyan hamis negatívot, úgy hamis pozitív eredmény is előfordulhat. A kérdésből sejtettem, hogy ezt szeretnéd hallani, de mint írtam hamis negatív is lehet, szóval ezzel nem vagy előrébb. És ha valakinek pozitívat mutat és tünetei is vannak, azt nehéz viatatni, hogy fertőzött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!