Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Rasszista vagy?

Rasszista vagy?

Figyelt kérdés

2020. dec. 16. 01:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
#20 tanult ember is lehet rasszista
2020. dec. 16. 12:39
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
A tanult emberek azért rasszisták, mert van eszük. A tanulatlanok azért, mert aljanépek között kell élniük, így a saját szemükkel látják, milyenek.
2020. dec. 16. 12:45
 23/31 anonim ***** válasza:
98%
Mindenki tudja hogy nem az ember bőre az ami a problémát okozza, hanem a kultúra amiből jönnek ezek az emberek.
2020. dec. 16. 12:48
 24/31 anonim ***** válasza:
84%

Sokáig nem voltam az, de mondjuk úgy hogy a cigányok sajnos eleget bizonyítottak. Egy kezemen meg tudnám számolni a normálisat akiket életemben eddig láttam közülük, ellenben a fenyegetéstől és a primitív mocskolódástól a lopáson, a lehúzáson át a fakivágásig, a nyilvános vizelésig vagy épp a kapucsengőnk letöréséig, a virágaink szórakozásból való letépkedéséig elég széles skálán bizonyították be hogy 99%-ban nem valók a társadalomba.

Más népcsoportokkal viszont nincs bajom, dumáltam már jót négerrel, skóttal is többek között.

2020. dec. 16. 19:30
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod hogy az amerikai nyomor negyedekben nem virágokat tépdesnek le a négerek. Megnézném hogy ott milyen jól beszélgetnél velük.

Szerintem már a kinézeted miatt golyót kapnál a tarkódba 😂

2020. dec. 16. 19:58
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Amióta látom mi folyik a nagybetűs "világban",

amióta hallgatom és olvasom minden honnan, hogy "csak" a fekete élet számít, és amikor erre azt válaszolta az amerikai nő, hogy minden élet számít" erre főbe lőtték, csak mert a "fehér" rasszhoz tartozott és azonosan tisztelni valónak merészelte mondani a saját bőrszínét a feketékkel.

Ezt rossz néven vették a rasszista feketék és gyilkoltak a szóért, mert minket eltaposni való rabszolgáknak, kiirtani való férgeknek tartanak.

Az ilyen események sora óta IGEN, keményen rasszistává tesznek a feketebőrű rasszista gyilkosainknak az életünket, kultúránkat sértő és veszélyeztető gyilkos indulatú megnyilvánulásai!

Ez életre-halálra menő harc. Vagy mi, vagy ők.

2020. dec. 17. 04:44
 27/31 anonim ***** válasza:
50%
Nem
2020. dec. 17. 05:05
 28/31 anonim ***** válasza:
73%
26, igazad van, a színesbőrűek alapból sokkal rasszistábbak (noha nincs racionális okuk rá, mivel nem jobbak, sőt primitívebbek, hisz pl. sokkal rasszistábbak). Alig találni olyan feketét vagy mulattot, aki nem BLM-es. A szemiták legszívesebben irtanák a hitetleneket, kiválasztottnak képzelik magukat. A kínaiak is összetartanak, ahogy a romák is.
2020. dec. 17. 10:52
 29/31 anonim ***** válasza:
63%

white power brother

[link]

2020. dec. 18. 19:40
 30/31 anonim válasza:
63%
nem vagyok radszista. egyformán gyűlölök mindenkit.
2020. dec. 31. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!