Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Index vagy telex?

Index vagy telex?

Figyelt kérdés
Én úgy tudtam, azért született a telex, mert a politika bekavart és az index megszűnik... viszont az index.hu napról napra működik tökéletesen. Most akkor hogy is van ez?

2020. dec. 14. 08:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
En onantól kezdve, hogy bejelentették, hogy mindenki felmondott, úgy kezeltem, hogy index nincs többé, azota telexről informalódtam... aztan ma tökvéletlen futottam bele egy index cikkbe, és furcsálltam nagyon... de igazából en evek óta csak nagyon nagyon felületesen olvasom ezeket, mert volt egy nagyon depressziós időszakom, és egyszer rájöttem, hogy a "hírek" teszik velem... azota csak 2-4hetente ránézek mi történik a nagyvilágban... úgyhogy én ebből is kimaradtam ezek szerint :D
2020. dec. 14. 13:17
 12/17 anonim ***** válasza:
O R I G O
2020. dec. 14. 18:55
 13/17 anonim ***** válasza:
A vicc, hogy megvolt a nagy cirkusz az index meg a telex körül. Errefel az index.hu nemhogy egy szar portál lett, hanem szerintem sokkal obiektívebbek is lettek, kiváló cikkeket olvasok nyár óta az indexen, sokszor kormánykritikus cikkeket is. A telex.hu pedig néha rosszabb, mint az előző index, túlzásba viszik.
2020. dec. 31. 15:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Azóta beleolvasgattam, ha te ezt "objektívnek" nevezed...
2020. dec. 31. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Talán a régi index.hu, vagy telex.hu obiektív? Amúgy továbbra is azt mondom, az új index.hu teljesen jó. Mérsékelt, normális hangvételü cikkek, mindkét oldalról.
2020. dec. 31. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Jelenleg még igen, mert "pihentetjük", ezt szánják az egyik Jolly Jokernek, hogy a választásoknál megosszák az embereket.

Már a fidesz istálló része, ne legyenek illúzióink a függetlenségükről. Kár, mert szerettem 😒

2021. jan. 1. 09:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezt csak gondoljátok. Nyáron is azt mondta mindenki, hogy már akkor origo lesz az indexből. Nem így lett.
2021. jan. 1. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!