Mit szóltok hozzá, hogy a Politico szerint Orbán Viktor a 4. legbefolyásosabb európai vezető?
Különösen az ellenzékiek véleményére lennék kíváncsi (akiknek a kedvéért a HVG-ből linkeltem, nehogy elkezdjenek propagandamédiázni).
Szóval az az Orbán Viktor, aki "kicsi, elszigetelt, senki nem áll szóba vele, egyedül maradt" hogy a viharba tud mégis ilyen előkelő helyre kerülni? Az itt reggeltől estig doktororbánviktormihályúrazó, kertitörpéző, stb. kommentelők hogyan érzik magukat, amikor a gyűlöletük legfőbb célpontját sokan már Macron legfőbb riválisaként emlegetik, ami az EU irányvonalát illeti?
Persze hogy befolyásos...
Akadályozza egész Európát!
#1: Köszönöm a kiegészítést, én is oda akartam a végére biggyeszteni, hogy ha esetleg volt már hasonló kérdés, akkor most lesz még egy. :)
Tudod, nem lóg mindenki állandóan a GYK-n és olvas minden egyes kérdést, mivel valakinek dolgoznia is kell. :)
Szívesen... :)
A kérdés kiírásakor egy egész listát kapsz,a hasonló kérdésekről... :)
Nem kell állandóan "itt" lógni,csak figyelni!
Hogy klasszikust idézzek: Lóf..zt mama
Egy másodperc lenne a csávót félreállítani.
Így jár az, aki csak a címét olvassa el annak, amire kérdést ír ki.
"Az indoklás szerint a magyar miniszterelnök a „két lépést előre, egy lépést hátra” technikával lebontotta az ország demokratikus intézményrendszerét"
Hát nem nagy dicsőség.
Azért azt meg kell jegyezni, hogy a befolyás nem azt jelenti, hogy a leghasznosabb. Azon a téren talán az utolsó lenne.
Hitler sem azért lett az év embere, mert annyira jó volt, hanem mert a legbefolyásosabb volt, ill. az évben ő hozta a legnagyobb fordulatot.
Szóval ez egyáltalán nem biztos, hogy pozitív dolog. Rossz, ha a hülyeséghez szorgalom párosul, de mégrosszabb, ha hatalom párosul hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!