Csak én örülök neki, hogy keresztény-konzervatív kormányunk van?
Figyelt kérdés
Ráadásul még tisztességesek is és sohasem vetemednének arra, hogy elhallgattassák azokat akik nem értenek velük egyet. Már értem miért akar ennyi migráns kis hazánkba jönni, hiszen ez a világ legfejlettebb és legversenyképesebb jogállama. Nincs mélyszegénység, mindenki tehetős, a miniszterelnök pedig nem vagyonos ember, soha nem is volt, most sem az, és nem is lesz. Jó vezetője ennek az országnak. Meg amúgy is az a csúnya Gyúrcsány kilövette a békésen tüntető hazafiak szemét, meg hazudott reggel, éjjel meg este. De mostmár szép idők járnak. Ti is imádtok itt lakni ugye??2020. dec. 7. 21:50
11/17 anonim válasza:
Az első is ironikus nyilván, de azt is lepontozták.
13/17 anonim válasza:
Az Orbán-hordának semmi köze az igazi kereszténydemokráciához!
14/17 anonim válasza:
Rég nevettem ilyen jót:DD
Kérdező, nagyon bírom a humorod:D
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi😂
2020. dec. 23. 01:56
16/17 anonim válasza:
Ez egy igazi tücsök-kormány - tücsök gazdasággal!
17/17 anonim válasza:
Igen a Fidesz liberalistáknak indultak, mert csak így volt esélyük. De Orbán valszeg tudta, hogy a liberalizmus egy álszentdolog, és Kereszténykonzervatívumra váltott. Én is örülök ennek, sajnos a Szinművészetet még nem uralja, ahogy a legtöbb országban sem szólnak ebbe bele. Pedig a tudomány és a színművészet az a terület ahol az állegyenlőséget terjesztő liberalistákat megkéne állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!