Mit szóltok ahhoz, hogy a H1N1 lehet, hogy kamu volt?
Én kötelező média oktatást tartanék az iskolában, mert így, aki olyan, beszopja azt, amit nyomnak a médiában. Nekem volt 2 év, és rengeteg mindent tanul ott az ember, főleg, ha olyan jó tanárt fog ki, mint az enyém.
Amúgy meg ez a kismamás halálos dolog is, hányan meghalnak, akármilyen vírusban, betegségben, szóval ez előfordulhat bármikor. Csak most nagy feneket kerítettek neki, ezért pedáloztak azzal, hogy meghalt 1-2 kismama.
Egyszóval, csak a szakemberek tudták volna, ha tudták volna helyes irányba terelmi a tömeghisztit, amit a "média keltett".
Ez az Ő feladatuk! Ez így működik.
Jelen volt a járvány, de az is igaz, hogy a média nagyon felfújta.Mi beoltattuk magunkat, és senkinek semmi baja nem lett, még azt sem éreztem, hogy oltást kaptam. Lehet lepontozni.
Én inkább nem kockáztattam, mert nem szerettem volna ha valamilyen oknál fogva megfertőzöm a keresztfiamat és a keresztlányomat. Soha ne mond, hogy soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!