Mit szóltok ahhoz hogy a cigányok tartanak
rabszolgasorsban magyar embereket?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 10:09
1/9 anonim válasza:
a szomorú jövő mindenkire.Ameddig egy bűnöző cigánynak több joga van és a bíróság neki hisz a rendőrrel szemben nem is várhatunk mást.aki foglalkozik a problémával az cigányozik és rasszista kirekesztő.
2010. máj. 15. 10:18
2/9 anonim válasza:
hamarabb kellett volna gondolkozni. mondjuk április 11-én... sajnos már késő.
2010. máj. 15. 10:22
3/9 anonim válasza:
talán nem kéne magukat szrnak nézni és akkor nem undorodna meg tőle a többi. Elvégre ott lehet hagyni őket.
2010. máj. 15. 10:29
4/9 anonim válasza:
Teljesen le vagyok döbbenve ettől a hazai modernkori rabszolgatartástól. Egyébként már több éve jönnek erről a hírek, csak valahogy most kulminál. Hogy fordulhat ez elő? Miért nem veszi ezt senki észre a rabszolgák környezetében?
2010. máj. 15. 10:38
5/9 anonim válasza:
nekik mindent szabad! Épp tegnap mondta a közt. elnök is, hogy fel kell zárkoztatni szegényeket! Szép jövő :(((
2010. máj. 15. 10:46
6/9 anonim válasza:
Elég régi a jelenség, ez a durvábbik fajtája. De valljuk be őszintén, mi dolgozó, tanuló emberek nem a cigányok rabszolgái vagyunk mindannyian?
2010. máj. 15. 10:57
7/9 anonim válasza:
De észreveszik, csak nem mernek szólni... Te sem mernél, mert másnap vérbe fagyva találnák meg az egész családodat a házadban.
Sajnos megtehetik. Ezért kellene ide a Jobbik. Ugye, milyen jól jönne, ha megszüntetnék a cigányok törvényben nem rögzített előjogait, a kettős mércét, és normálisan lesittelnék őket, meg elvennék a segélyt attól, amelyik nem dolgozik és nem jár a gyereke iskolába... A Jobbik ellen tüntető faelleneseknek meg azt javaslom, nézzenek szét egy olyan településen, ahol többségben vannak a cigányok, és kérdezzék meg az ott élő magyar kisebbséget, hogy van-e cigánybűnözés vagy nincs.
2010. máj. 15. 11:03
8/9 anonim válasza:
erről mind te tehetsz, kérdező! rasszista vagy! és náczi! szegények csak azért csinálják ezt mert kiirtották őket és azóta sem tudnak megélni.
remélem nem veszed komolyan amit most írtam és érzed az iróniát
2010. máj. 15. 15:16
9/9 A kérdező kommentje:
Nyugi utolsó, már akkor mosolyogtam, mikor olvastam, hogy "erről mind te tehetsz.... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!