Miért kell annyira propagálni a szülést amikor így is túlnépesedett a bolygó?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 09:47
11/15 anonim válasza:
#10 Megpróbáltam faék egyszerű példával az #5-ben, de igazad van, ha az nem volt érthető akkor vagy nem képes felfogni, vagy szándékosan tesz úgy, mintha nem értené nagyon is jól.
12/15 anonim válasza:
A világ civilizált részén a szülést kell propagálni, mert itt fogy a népesség. A civilizálatlan részeken pedig a fogamzásgátlást, mert ott túlnépesedés van.
13/15 anonim válasza:
Szerintem Afrikában vagy Indiában, ahol valóban túlnépesedés van, ott nem propagálja senki a szülést. Szülnek azok maguktól is...
Egyébként valóban, azzal én sem értek egyet, ahogy a magyar kormány ösztönözni próbál. Egyes intézkedéseik kifejezetten bicskanyitogatók azok számára, akiknek mások az életcéljaik és nem 4 gyerekkel a hátukon képzelik el az életüket.
14/15 anonim válasza:
Mert a kitartottak leszármazottjait nem lesz, aki kitartsa a jövőben, - ha nem sokszorosítják a rabszolgát.
15/15 anonim válasza:
A munkalehetőségek, a munkáltatók jelenleg érvényes emberekhez viszonyulása, az emberi alapmentalitás, az emberhez méltó élet, a jelenlegi életszínvonal, a munkaerőpiacról "fejlesztések" által kiszorított emberek, a már állandósult kettős mércén épülő "családpolitika" tekintetében sajnos nagyon is túl van népesedve Magyarország, - hiába is szeretnék ennek ellenkezőjét megmagyarázni sokan. Szép álom, hogy majd lesz kit adóztatni, ha tele szűletjük az országot, de ehhez kellene ám egzisztencia is, mint adóalap, - amit a túlautomatizálás fog garantálni, hogy nem lesz. Tudom, mindenkiből kőműves lesz!... :D Nem! Sokkal inkább hajléktalan vagy kivándorló! >>>Lelátóról tapsol!<<<
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!