Bill Gates ledoktorált, vagy miért okoskodik bele a
vírustémába?
Mert érdeke fűződik hozzá, hogy az emberek rettegjenek a koronavírustól, és van elég befolyása ahhoz, hogy a hazugságait terjeszteni tudja.
2020. nov. 26. 16:35
Tudod kérdező, én nem vagyok német tanár, de beszélek németül, akkor a te logikád szerint nekem nem lenne szabad segíteni az unokahúgomnak felkészülni a nyelvvizsgájára, mert nekem csak szaros C1-esem van németből és nem némettanári diplomám?
2020. nov. 26. 16:37
3/13 A kérdező kommentje:
2., azért a németül beszélést ne hasonlítsd ahhoz, amikor valaki mindenféle releváns végzettség nélkül embermilliárdok beoltásáról beszél egy olyan oltóanyaggal, aminek a rendes tesztelésére idő sem volt és kb 1 év alatt nagyjából 1,5 millió ember halt bele a 7,8 milliárdból az adott vírusba. Azért remélem érzed a mértékeket.. Ha egy Walking Deadből szabadult zombivírus lenne, akkor azt mondom oké, már úgyis mindegy, próbáljunk ki valamit, akármit, de itt messze nem erről van szó.
2.es Ennyi erőből bagamérit a fagyiárust is bevehetnéd a képletbe.
Kérdésre válaszolva mert hatalmas összegeket tolt bele ebbe a projektbe és szeretné ha a többszöröse visszajönne. Szimpla üzlet.
2020. nov. 26. 16:44
25 éve foglalkozik járványokkal, valószínűleg több tapasztala van számos szakembernél, de nálunk önkéntes járványszakértőknél, akik idén tavasszal diplomáztunk, biztos sokkal több.
2020. nov. 26. 17:10
3-4! tudjátok ha valaki évtizedek óta foglalkozik egy adott témával, akkor ért hozzá, akkor is, ha nincs róla papírja, vagyis a tök laikusoknál bizonyosan jobban. Nem tudom, ezt miért oly nehéz elfogadni. Akkor ennyierővel mindenki csak és kizárólag arról beszéljen, amiről papírja van? Érdekes világban élnénk, például akkor ennyi erővel kérdező, te milyen jogon írod ki ezt a kérdést? Gondolom te nem gyógyszeriparban dolgozol, ergo nem is tudod, hogy mit tud Bill Gates vagy mit nem, tehát milyen jogon szólsz bele itt a neten, hgy ő mit csinál?
.érted már miért nevetséges az egész érvelésed.
2020. nov. 26. 17:21
szerintem legalább olyan tájékozott, mint Magyarország 9 millió virológusa...szóval ha ők beleszólhatnak, akkor Bilgéc is.
2020. nov. 26. 17:31
Igen érdekes birkavilág köszöntött ránk 2020-ban ez nem vitás. Amikor egy Bill Gates vezényli a járványt és a Professzor Dr. Suchart Bahkdi-kat cenzúrázzák a mainstreamben, a facebookon, a twitteren... nehogy megtudják az emberek ők mit gondolnak az ő végzettségükkel, szakértelmükkel, tapasztalatukkal akkor ott csak egy birkának nem világos, hogy ez nem a mi egészségünkről szól. Sokkal inkább valakik pénzéről amiért mi fizetünk nemcsak a pénzünkkel de az egészségünkkel, az életünkkel.
2020. nov. 26. 17:37
#7 Ez így igaz, csak a mi véleményünket "valamiért" nem közvetíti a média.
2020. nov. 26. 17:37
10/13 A kérdező kommentje:
Nem a gyógyszeriparban dolgozom, de azért csak érdekelhet hogy egy olyan ember, akiről szinte csak azt tudni hogy a Microsoft alapítója most meg a vírus kapcsán a csapból is ő folyik milyen vakcinával akar többek közt engem is beoltani. Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések: