Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem kellene megadóztatni...

Nem kellene megadóztatni azokat akik kifejezetten örülnek a 8 órás korlátozásnak? Hiszen ebből is látszik, mennyire semmi dolguk, dolgoznak maximum 8 órát, hazaautóznak 15 perc alatt, majd szólnak az asszonynak hogy hozhatja a vacsorát. És ennyi.

Figyelt kérdés
Vannak itt még gazdasági tartalékok, ha ennyire jól élünk. Meg kellene őket adóztatni.

2020. nov. 18. 10:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
55%

Ja444

Értelek!

Mindegy,csak fröcsögni tudj!!! :)

Nem is kérdezek rá a pl. kereskedelemben dolgozó "semmi dolguk" munkavállalókra,akik 7-18-ig dolgoznak.

2020. nov. 18. 14:42
 22/67 anonim ***** válasza:
82%
Savanyú a citrom, mi?
2020. nov. 18. 17:12
 23/67 anonim ***** válasza:
72%
Nem mindegy az neked? Tegnap azt írtad, hogy úgyis lelépsz az országból. Akkor pápá!
2020. nov. 18. 17:15
 24/67 A kérdező kommentje:
Miért neked nem savanyú a citrom? :Ö covidos vagy?? :D
2020. nov. 18. 20:21
 25/67 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az hogy fröcsögni, de megpróbálom elképzelni: amikor valakinek nem tetszik hogy nem engednek ki este semmiféleképpen, akkor te kiakadsz, és fröcsög a nyálad, és forognak a szemeid, és amikor erre még megtudod hogy még csak nem is irigy rád senki, akkor meg nyáltengerben úszol. Erre értetted? Vagy mid fröcsög?
2020. nov. 18. 20:24
 26/67 A kérdező kommentje:
7-18-ig dolgoznak, és szépen fél óra alatt bepakolnak a kosárkájukba, majd hazabattyognak. Aztán aki nem közel lakik, az meg haljon meg szerintük. Tudod mit, húzz el te innen. Mi maradunk.
2020. nov. 18. 20:27
 27/67 anonim ***** válasza:
69%

#26 Ki mondta, hogy aki nem lakik közel az haljon meg? Költözzön közelebb, vagy keressen munkát a közelben vagy viselje az utazást, esetleg mondjon fel, egyik sem kötelező.

De az az elv, hogyha megdöglött a lovam dögöljön meg a szomszédé is, hát nem tudok rá mit mondani.

2020. nov. 18. 20:31
 28/67 anonim ***** válasza:
100%

Ja!

Egy kiskölyök vagy,akit nem engednek ki?

Így már érthető akkor a kérdésed és a hozzászólásaid.

2020. nov. 18. 20:36
 29/67 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit nekem ugatsz. Én nem mondtam ilyet szerintem a Józsival ordítoztál az utcából, hazajöttél mert 8-kor bezavartak azt azzal a lendülettel a neten folytatod. Örülsz annak hogy 8-kor vége a napnak és ez másoknak szar, nem jó, borzalmas belegondolni is hogy bezárnak, és gondokat okoz a mindennapokban? Örülsz neki? Rád vonatkozott a kérdésem, mert ritka kárörvendő fajta vagy. Nem örülsz neki? Akkor lapozzál. Itt nem én vagyok a rossz hanem azok akik ennek a 8 órás zárásnak örülnek.
2020. nov. 18. 20:38
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

Az ország nagy része egyébként se megy ki 8 után. Szóval adóztassunk meg kb. mindenkit.

Mert ki az, aki éjjel mászkál? Dolgozik, kutyát sétáltat, bulizik, rájött a vásárlás... az utolsó kettő nélkül el lehet lenni.

Egyébként meg a nappali korlátozásnak lenne több értelme, a csapatosan vonuló fiatalok, tömegesen mindennap többször fél szatyornyit vásároló ajtóban pletyiző öregasszonyok, a fura bácsik a söreikkel, a "csak sétálunk a parkban egyedül" de még 50-en gondolták ugyanezt emberek, stb.

2020. nov. 18. 20:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!