Mi a baj a genderrel, miért baj ha a szerelem mindenkié? Miért nem fogadja el a keresztyének a melegeket hogy templomba házasodhassanak?
Az emberek túlnyomó többsége a házasság szó kapcsán egy olyan párkapcsolatra asszociál melyben 1 db hímnemű ember mint férj és 1 db nőnemű ember mint feleség él együtt. A keresztény egyház számára is kétezer éve ezt jelenti a házasság. A világ összes nyelvében az apa a hímnemű az anya a nőnemű egyedet jelenti.
Erre jöttök ti, hogy hadd döntse el már bárki hogy apa vagy anya akar lenni és nem értitek, hogy másoknak mi a baja ezzel.
Nekem például az a bajom, nem szeretném, ha ez a többezer éves gyakorlat megváltozna, mert nem látok rá indokot.
Több ezer évig nem volt internet, meg gödörbe szartak az emberek. Hogy hogy most itt vagy akkor?
Több ezer éve is egy férfi és egy nő csinált gyereket.
Mostanában fartúrástól teherbe esik egy férfi ?
Lehet hogy valamiről lemaradtam ?
A keresztény tanítások nem fogadja el a melegeket.
A templom a keresztényeké.
Én sem megyek oda ahol nem látnak szívesen.
18:39 ehhez képes a hetero férfiak "álma" is a nők hátsó részének a "betámadása".
Ezt nem bántásból..mindenki törődjön a saját dolgával, amíg nem árt senkinek vele..és a másik fél is vágyik rá.
41/N
Nem kérdeztem meg minden férfit, de nem is írtam, hogy mindnek, de a nagy többségnek igen is vágya.
És én én is "belül" csalódott vagyok, ha egy helyes, normális srácról kiderül, hogy meleg, de ha ő attól boldog, akkor elfogadom.
Mindenkit olyannak kellene elfogadni amilyen, és ismétlem, hogy addig amíg ezzel nem árt senkinek!!!
"Mindenkit olyannak kellene elfogadni amilyen, és ismétlem, hogy addig amíg ezzel nem árt senkinek!!!"
Én ezentúl a baloldali sávban szeretnék közlekedni. Fogadjátok el a másságomat. Ha mindenki odafigyel rám és elfogadó lesz akkor nem lesz baj nem fogok ártani senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!