A mai nizzai borzalmas terrortámadás után hogyan tovább Franciaország, hogyan tovább Európa?
"Oké, én ellenzéki vagyok, de teljes mellszélességgel kiállok a bevándorlást ellenzők mellett, mert nem szeretnék úgy járni-kelni Európában, hogy egy muszlim bármikor elvághatja a torkom fényes nappal a nyílt utcán. Márpedig ha követjük a nyugati országok gyakorlatát, akkor előbb-utóbb ránk is ez vár."
(Kb. ilyet.)
Én nyugodt vagyok, akár a Nap. :)
Ezeket a beismeréseket viszont a magyar ellenzékiektől várnám (még meg is szövegeztem helyettük, a kérdés már csak az, hogy a hiúságukat legyőzve képesek-e a Ctrl+C és Ctrl+V kombinációt alkalmazni).
És akkor ha ezen a fikányi látogatottságú oldalon nem másolják be ezren a szöveget amit ide írtál, akkor minden ellenzéki egyet ért a késeléssel? Te tényleg ennyire hülye vagy? :)
Szerinted van értelmes ember itt Magyarországon, aki egyet ért azzal, hogy muszlimok lefejeznek másokat? Függetlenül attól, hogy ki ballibsi, meg ki nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!