Támogatjátok, hogy a Gellért hegyen található szovjet felszabadítási emlékmű helyére építsünk egy 20 méter magas Jézus szobrot?
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 20:00
11/20 anonim válasza:
Az urban legend megelevenítése miatt. A légcsavar egyébként is kétértelmű szimbólum, lehet zuhanó, vagy emelkedő repülő. Az a gond, hogy a kommunisták mindent összemocskoltak ebben az országban, még a szabadságot is, szerintem ez a változás megtisztítaná a szobrot ettől a szennytől.
12/20 anonim válasza:
Majd en modelt allok a szobor elkeszitesehez … a lanyok ugy is azt mondjak mindig amikor meztelenül meglatnak: "te uristen!":)
13/20 anonim válasza:
Most azert mert neked mutyuri van, nem kell lepontoznod! :)
14/20 anonim válasza:
Már van egy f@sz azon az oldalon,csak egy "heggyel" odébb! :)
Minek kellene még egy?!?
15/20 anonim válasza:
Én azt a kort szeretném megélni, mikor ez lesz Magyarországon a legfontosabb kérdés, mert minden más, nagyobb jelentőségű gondot megoldottunk.
16/20 anonim válasza:
Ki a fenének kell egy Jézus szobor?
17/20 anonim válasza:
Nem. Pazaroltak már elég alapanyagot és pénzt a jézusodra, - a fél ország ki van vele tapétázva síkban és térben. Ráadásul ez egy olyan valami, amit józan gondolkodású földi halandó még nem látott, csak néhány tudatmódosító szeren felnőtt barom.
19/20 anonim válasza:
Mi lenne ha saját magunkban építenének fel egy hatalmas Jézust?
20/20 progizo válasza:
Inkább egy Trianon-emlékmű kellene oda, és abba beépíthetnék a mostani Szabadság-szobrot is.
Nem is értem, minek kellene egy láthatatlan lénynek szobrot, emlékművet állítani, pláne akkorát, mint amekkorát kérdezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!