Milyen alapon küldik el a kollégiumból az SZFE hallgatóit? Újabb bizonyítéka az ésszerűtlen intézkedéseknek?
Azt megértem, hogy az oktatási területről ki akarják zárni őket, de a kollégiumból? Milyen alapon? Pont akkor, amikor lehet, hogy vannak olyan hallgatók a határontúlról, akik haza sem tudnak térni meg vissza a karatén és teszt kötelezettségek miatt. Ezen felül én egyetemi dolgozóként nem nagyon hallottam olyanról, hogy nekem, mint tanuló vagy dolgozó külön engedély szükséges az épületbe történő belépéshez.
A gyermekes dolgozókat miért büntetik? Pontosan egyszerre lett volna a szünet a közoktatással, erre jön ez.
Az SZFE diákok maguknak köszönhetik.
Eljátszották a 68-as diáklázadást.
Mit gondoltak, majd vállveregetést kapnak?
Miért? Hol zajlik az oktatás? Hol az állítólagos másik helyen elindított képzés?
Ezek szerint TE nem hiszed a "fertőtlenítjük az épületet"...mesét.
Ok. :)
Elnézve a új kancellárt beleillene a hulyegyerek közé.
8#
Az SZFE-re pont,hogy egy katonai tapasztalattal rendelkező kell :D
Mivel tele van olyan növendékekkel, akik azt sem tudják eldönteni, férfiak vagy nők.
Kancellárnak minimális érintkezése van a hallgatókkal, szóval nagy változás nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!