Mit olvashat, nézhet egy jobboldali értelmiségi manapság?
Én mindenféle sajtót olvasok. De eléggé módjával, mert nem érdekel a napiszarkeverés.
Egyetemen tanítok, én el tudom kerülni a napi politikát, vagy csak úgy említeni, mint a hal biológus a halakat.
Más kollégák nem is akarják, 8lőt a ballib észjárást tartják egyedül szakmainak.
Az Öt-ben balos arcok vannak? :DDDD
Az év vicce. Az anarchizmust sokszor harmadikus utasnak sorolják (de jó, most legyen balos), és Konok Péter saját bevallása szerint is anarchista, szóval ez 1.
Puzsérnak köze nincs a baloldalhoz, magát is centrumban képzeli el, ahogy ez igaz Czeglédy-re is.
Azt nem tudom, hogy magát Hont hova sorolja, de ha nagyon akarod, akkor őt még vehetjk balra.
Szóval jó esetben a 4-ből 2 balos.
Mellesleg mind a kötöttfogás, mind a flaszter nem baloldali, max néha van 1-2 baloldalhoz közeli személy, de ugyanúgy vannak jobboldali személyek is.
Youtube-on fent vannak a részek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!