Szerintetek mit akar mondani Orbán urunk ma este?
Figyelt kérdés
Újabb megszólalás jön tőle, ezúttal szerintetek mit talált ki?2020. szept. 27. 17:43
11/14 anonim válasza:
3as vagyok.
Nyilvánvaló...
Mint írtam,ha a Facebook-on nincsen "asztalos" video,akkor semmi lényeges.
Végignéztem az "interjút".
Hablaty,hablaty,hablaty...blablabla.
Nagyon hiányzik szegénynek hogy az idén nem nyáron nem tudott kibontakozni :D
mert nem volt semmilyen "szabadegyetem"...
XD
12/14 anonim válasza:
Kedves Barátaim! Megvédjük a hazánkat ezért építünk még 10 stadiont fél éven belül. A stadionunkat és a magyar futballt a vírus elkerüli tehát tisztelt honfitársaim ez lesz az új vakcina.
13/14 anonim válasza:
"Harcolunk a koronavírus ellen".
Erről nekem a legtovább harcoló japán katona története jut eszembe, aki a második világháború után még 1974-ben sem akarta letenni a fegyvert az embereivel. Azt a parancsot kapta ugyanis, hogy ne higgyen az ellenségnek, akik csak megtéveszteni akarják őt, ezért hiba mondták neki, hogy véget ért a második világháború, nincs szükség a fegyverekre, a harcra, ő nem hitte el, mert a parancs az parancs.
14/14 A kérdező kommentje:
#13 Kincs ami nincs :DD
2020. okt. 22. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!