Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szerintem törlik azokat...

Csak szerintem törlik azokat facebookról akiknek igaza van?

Figyelt kérdés

[link]

Nem vagyok vírustagadó, hordok maszkot , nem járok társaságba, félek a vírustól. Sőt még a maszktalanok face csoporttól is fáj a fejem, gyökerek szerintem ezek.

De mégis törölték őket, nekem mint szemétláda jobber ótvarnak az az élményem a facebookal, hogy amit töröl az a valóság.

Ultras liberi, tolvajkergetőt, kuruc.info, Toroczkai nevét le sem írhatod. ilyet, hogy black power leírhatsz, de white power az 24 órás bann. Dániel Péter az akit máig sem értek miért szedett le 2018-ban a face, bár volt egy profilom amivel kiírtam, hogy "rohadék magyarok " ( próba képpen ) és olyan 2 hónap után jött egy üzi, hogy leszedték. Dániel viszont a palesztínokat ócsárolta, lehet azért. Na mindegy.

Lényeg, hogy csak nekem tűnik jó iránynak az amit a face töröl? Tehát az igazságot törlik? Lehet mégsem akkora para a koronavírus? Trump is kapott egy törlést pár hónapja.. jut eszembe.

2020. szept. 25. 00:16
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
0%
Nem ősszel kezdtek el nőni a számok, hanem még augusztusban. Én úgy tapasztaltam, hogy kb. ugyanannyian hordtak maszkot akkor is, mint nyár elején.
2020. szept. 26. 11:52
 22/55 anonim ***** válasza:
76%
De oszre lett kritikus. Ehhez ido kell amikor csak néhány fertőző ember van akkor alig növekednek a számok
2020. szept. 26. 12:15
 23/55 anonim ***** válasza:
93%
A növekedés már augusztusban megindult, és azóta csak szigorítottak a szabályokon, úgyhogy ennek biztosan nem a maszkviselési fegyelem lazulása az oka.
2020. szept. 26. 12:30
 24/55 anonim ***** válasza:
82%
Ha mar sok a fertozott akkor novekszik. Sokan nem viseltek akkoriban. Ennek van most a kovetkezmenye. Ha valaki megfertozodott az max hiaba visel maszkot rajta nem segit, max nem adja annyira tovabb
2020. szept. 26. 14:11
 25/55 anonim ***** válasza:
77%
Előtte viszont már jó ideje nem változtak a szokások. Aki augusztusban nem viselt maszkot, az május óta nem viselt. Ilyen sokáig nem lappang a koronavírus. Arra viszont elég lehet ennyi idő, hogy aki sokat van maszkban, annak lepusztuljon az immunrendszere.
2020. szept. 26. 14:18
 26/55 anonim ***** válasza:
23%
Májusban a java otthon volt. Juliusban is.
2020. szept. 26. 19:19
 27/55 anonim ***** válasza:
94%
Most komolyan van olyan idióta aki szerint az immunrendszernek árt az hogy napi pár órára a szád elé teszel egy szövetdarabot?😂😂😂😂
2020. szept. 26. 19:31
 28/55 anonim ***** válasza:
15%
Oxigenhianyra panaszkodnak.
2020. szept. 26. 20:54
 29/55 anonim ***** válasza:
0%

"Májusban a java otthon volt. Juliusban is."

Hát rohadtul nem. Akkor már bőven ugyanolyan élet volt, mint amikor nincs vírushiszti, néhány kisebb korlátozást leszámítva, ami azóta is folyamatosan érvényben van.

"Most komolyan van olyan idióta aki szerint az immunrendszernek árt az hogy napi pár órára a szád elé teszel egy szövetdarabot?"

Személyeskedés helyett gondolkodni kellene. Ahogy egy sportolónak, úgy az immunrendszernek is folyamatos edzésre van szüksége ahhoz, hogy amikor kell, jó teljesítményt tudjon nyújtani. Ehhez pedig néha kell, hogy valami kis mértékű szennyeződés - nem feltétlenül vírusok vagy baktériumok, akár a sima por is elég - bejusson a szervezetbe és munkát adjon az immunrendszernek anélkül, hogy észrevennénk. A maszk viszont ezt megakadályozza, így az immunrendszer ellustul, és ha az ember találkozik a vírussal, az felkészületlenül éri és könnyebben megfertőzi.

2020. szept. 27. 11:13
 30/55 anonim ***** válasza:
94%
Nem is tudtam, hogy a maszk az evést is megakadályozza.
2020. szept. 27. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!