Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szerintem törlik azokat...

Csak szerintem törlik azokat facebookról akiknek igaza van?

Figyelt kérdés

[link]

Nem vagyok vírustagadó, hordok maszkot , nem járok társaságba, félek a vírustól. Sőt még a maszktalanok face csoporttól is fáj a fejem, gyökerek szerintem ezek.

De mégis törölték őket, nekem mint szemétláda jobber ótvarnak az az élményem a facebookal, hogy amit töröl az a valóság.

Ultras liberi, tolvajkergetőt, kuruc.info, Toroczkai nevét le sem írhatod. ilyet, hogy black power leírhatsz, de white power az 24 órás bann. Dániel Péter az akit máig sem értek miért szedett le 2018-ban a face, bár volt egy profilom amivel kiírtam, hogy "rohadék magyarok " ( próba képpen ) és olyan 2 hónap után jött egy üzi, hogy leszedték. Dániel viszont a palesztínokat ócsárolta, lehet azért. Na mindegy.

Lényeg, hogy csak nekem tűnik jó iránynak az amit a face töröl? Tehát az igazságot törlik? Lehet mégsem akkora para a koronavírus? Trump is kapott egy törlést pár hónapja.. jut eszembe.

2020. szept. 25. 00:16
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
89%
Aki alapból FB-n arccal, az ismerősi előtt politizál, az már nem lehet a legélesebb kés a fiókban... innentől kezdve meg már csak egy dolog hogy épp törölnek ezt-azt.
2020. szept. 25. 01:51
 2/55 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem inkább az a baj, hogy vírustagadónak próbálja azt beállítani, aki nem rendeli alá magát a hisztinek és az általa kreált sok hülye és értelmetlen szabályozásnak.

Tehát tudatosan hazudik.

2020. szept. 25. 02:14
 3/55 anonim ***** válasza:
60%
Ez a liberálisok szólás szabadsága, így működik, te ezt most tudtad meg?
2020. szept. 25. 04:09
 4/55 anonim ***** válasza:
74%
Nem nem csak szerinted
2020. szept. 25. 07:08
 5/55 anonim ***** válasza:
16%
3-as! Ha liberálisok szólászsbadsága az, hogy elhallgattatják a vírustagadókat -akiket én inkább megbotoztatnék- akkor sokak szemében szimpatikus dologról beszélsz.
2020. szept. 25. 08:23
 6/55 anonim ***** válasza:
70%
A Facebook bizonyos témákban mindent töröl és tilt, ami igaz.
2020. szept. 25. 08:27
 7/55 anonim ***** válasza:
75%
#5 nem hiszem nem sikerül felfogni, hogy nem virustagadók. Mi ezen ilyen bonyolult az embereknek?
2020. szept. 25. 08:51
 8/55 anonim ***** válasza:
14%
#5! Inkább lelövetni kéne őket, akik másokat veszélyeztetnek.
2020. szept. 25. 09:30
 9/55 anonim ***** válasza:
88%
Nem csak onnan, innen is. S mas temaban is. A többség velemenye számít nem az igazsag. Tul fiatal még ebben az országban a demokrácia és ezért gyakran félre értelmezik a fogalmát
2020. szept. 25. 10:18
 10/55 anonim ***** válasza:
95%

7-es! "Sorra törli a magyar vírustagadók oldalait a Facebook"

Azt hiszem nem sikerül felfogni, hogy vírustagadók.

Mi ezen ilyen bonyolult az embereknek?

2020. szept. 25. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!