Csak szerintem törlik azokat facebookról akiknek igaza van?
Nem vagyok vírustagadó, hordok maszkot , nem járok társaságba, félek a vírustól. Sőt még a maszktalanok face csoporttól is fáj a fejem, gyökerek szerintem ezek.
De mégis törölték őket, nekem mint szemétláda jobber ótvarnak az az élményem a facebookal, hogy amit töröl az a valóság.
Ultras liberi, tolvajkergetőt, kuruc.info, Toroczkai nevét le sem írhatod. ilyet, hogy black power leírhatsz, de white power az 24 órás bann. Dániel Péter az akit máig sem értek miért szedett le 2018-ban a face, bár volt egy profilom amivel kiírtam, hogy "rohadék magyarok " ( próba képpen ) és olyan 2 hónap után jött egy üzi, hogy leszedték. Dániel viszont a palesztínokat ócsárolta, lehet azért. Na mindegy.
Lényeg, hogy csak nekem tűnik jó iránynak az amit a face töröl? Tehát az igazságot törlik? Lehet mégsem akkora para a koronavírus? Trump is kapott egy törlést pár hónapja.. jut eszembe.

Szerintem inkább az a baj, hogy vírustagadónak próbálja azt beállítani, aki nem rendeli alá magát a hisztinek és az általa kreált sok hülye és értelmetlen szabályozásnak.
Tehát tudatosan hazudik.

7-es! "Sorra törli a magyar vírustagadók oldalait a Facebook"
Azt hiszem nem sikerül felfogni, hogy vírustagadók.
Mi ezen ilyen bonyolult az embereknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!