Elértük az 1000fő COVIDOST/nap, miért nincs még mindig digitàlis oktatàs?!
Minden nap féltem a gyerekeim, egyik ovis, màsik középsulis.
Miért nem tőrődik a kormàny az emberek egészségével? Komolyan fontosabb a gazdasàg?!
Hàtha meghalnak egy csomòan ugyse lesz ki termeljen! Dolgozni pedig tavasszal is eljàrhatott mindenki vagy home officeban folytatta a munkàjàt.
Miért kötelező az iskola még mindig? Legnagyobb gòcpontja a fertőzésnek a közösség, több iskola, òvoda is bezàrt màr egészében vagy részlegesen. Nem veszi ezt az operatìv törzs észre? Miért eröltetik? Nem lehetne pl. akinek nem tudjàk megoldani a felügyeletét (ovis, alt.iskolàs) az bejàr, de akinek igen az maradhat otthon digitàlis oktatàsban? Én nyugodtabb lennék, ha itthon biztonsàgban vannak a gyerekeim.
Az mindenkinek a sajàt felelőssége, hogy bulizni, moziba, szìnhàzba, pubokba eljàr-e...
„Elértük az 1000fő COVIDOST/nap,”, ez nem jelenti sem azt, hogy így marad, sem azt, hogy csak emelkedni fog. A következő napon, tegnap, már 876 volt.
„te látod a jövőt,”? Elég a jelent, helyesebben az elmúltat ismerni.
Tavasszal sokkal nagyobb volt a halandóság: [link]
És akkor is csekély volt az adott időszaki, többévi halálozási mennyiséghez képest is; pláne a lakosságszámhoz képest.
"na meg a gyerekeknek sem árt, ha tanulhatnak és szocializálódhatnak."
érdekes én még olyan diákkal nem találkoztam de eggyel se, aki ne vágyná vissza a távokt időszakát.....
és bár én már nem vagyok diák (max hallgató mert egyetemista vagyok) de tőlem holnaaptól lehet távokt bármeddig. NEKEM nagyon bejött, eleve napi 2x 1 óra utazást megspóroltam...
" mert minden nem használt, régi laptopunkat összeszedte otthon"
de jó hohy nálatok laptopok kallódnak csak úgy a lakásban... nekem 1 db gépem van, "a" laptopom és pont.
"de persze gondolom neked van egy, tehát már jöhet is a távoktatás, akinek meg nincs, az le van szrva, hiszen neked már jó, a többiek meg nem érdekelnek. "
Jól összefoglaltad. nekem (meg az emberek 99,9 %ának ) az a fontos ami az én érdekem és leszarom a másét.
És hiába fényezzük magunkat szinte mindenki ilyen.
Tudom persze TE nem. te vagy a kivétel, a Teréz Anya világos.
" ja, bocsika, ha csóró vagy akkor mégis hogy képzeled hogy tanulni akarsz? "
Hát milyen érdekes NÁLUNK a kuyta meg nem kérdezte tőlem (tőlem se) van-e eszköz. Nem volt körkérdés ez nem a szeretetszolgálat, ez a helyzet, ez az eszköz távoktatás. Kész. Csináld.
Mivel? Amivel akarod.
Érdekes TŐLEM senki meg nem kérdezte van -e laptop webcam stabil net stb. Meg mástól se. ez fel se merült.
Nem is értem kinek lenne ehhez köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!