Elértük az 1000fő COVIDOST/nap, miért nincs még mindig digitàlis oktatàs?!
Minden nap féltem a gyerekeim, egyik ovis, màsik középsulis.
Miért nem tőrődik a kormàny az emberek egészségével? Komolyan fontosabb a gazdasàg?!
Hàtha meghalnak egy csomòan ugyse lesz ki termeljen! Dolgozni pedig tavasszal is eljàrhatott mindenki vagy home officeban folytatta a munkàjàt.
Miért kötelező az iskola még mindig? Legnagyobb gòcpontja a fertőzésnek a közösség, több iskola, òvoda is bezàrt màr egészében vagy részlegesen. Nem veszi ezt az operatìv törzs észre? Miért eröltetik? Nem lehetne pl. akinek nem tudjàk megoldani a felügyeletét (ovis, alt.iskolàs) az bejàr, de akinek igen az maradhat otthon digitàlis oktatàsban? Én nyugodtabb lennék, ha itthon biztonsàgban vannak a gyerekeim.
Az mindenkinek a sajàt felelőssége, hogy bulizni, moziba, szìnhàzba, pubokba eljàr-e...
Pontosan idézd ki, hogy melyik mondatomban hazudtam, mert kezdesz felidegesítenek. Tényeket írtam le a te súlyos ferdítésedre és pánikkeltésedre reagálva.
Te is egyébként olyan szélsőséges vagy, mint a Gödény-félék, csak a skála másik végén, a rettegők között.
Itt csak te ferditesz direkt és generàlod a semmit.
Elöbb tanulj meg olvasni/értelmezni, mielött böfögsz valahova! Unatkozz màshol!
Semmilyen pànikkeltés nem volt sem a kérdésemben, sem a kommenteimben.
A WHO àlltal is pandémiànak szàmit a covid-19, éppùgy, mint a pestis, spanyolnàtha stb volt. Ennyi a lényeg. Ez is csak azért lett megemlìtve mert valaki azt ìrt, ez semmiség...
De ez NEM semmiség, nem egy egyszerű nàtha. Ez a lényeg.
És te ez alà adtad a lovat, ergo meghazudtolod sajàt magad és a WHO-t, propagàlsz és elbagatelizàlsz.
Ennyi.
Többször is a pestishez hasonlítottad ezt a járványt. Ez pedig ál-és rémhírkeltés. Ezen mi nem érthető?
Fenyegetőzöl, hogy jelentesz minket(mintha ez jelentene bármit is, és érdekelne bárkit is:D) Mivel a kérdésed, és a kommentjeid színtiszta provokációk, én jelentettelek-csak hogy tudd, nem csak te tudsz ilyesmit:D
Többször is írtad a kérdésedben, hogy a gyerekeidet félted-én erre reagáltam, hogy ez színtiszta abszurdum.
Az ált. iskolások hazaküldését nem bírná el megint a gazdaság. Az online oktatás pedig az ország iskoláinak nagy részében nem működik, működött, nincs is hozzá megfelelő technológia, a tudást sem átadni, sem befogadni, ill. tanulni nem lehetne jól megint ilyen környezetben. Az érettségizők felkészülése sem zajlott zökkenőmentesen, a tanulók érdemjegyei nem valós tudást tükröztek a karantén alatt. A vírus elől pedig nem lehet hónapokig, a vakcina érkezéséig bujkálni. Ezért nem küldik haza a nagyokat. Sajnos ez a helyzet.
" a tanulók érdemjegyei nem valós tudást tükröztek a karantén alatt. "
Miért egyébként szerinted azt tükrözik? Azért ne legyünk már ennyire naivak!
Itt egyetlen egy ember van, akire rámondható a halmozott fogyatékosság, és az nem én vagyok. Egyszer sem mondtam, hogy a szabálykövetés felesleges- szalmabáb érvelés
Viszont a gyerekeid féltése felesleges, és némiképp abszurdum is-amit meg is indokoltam, de gondolom nem olvastad..
Sarlatán, kamupártos csalókkal pedig nem haverkodom, kösz!
De várom, hogy érvekkel gyere, és megcáfold a korábbi kommentekben tett állításaimat.
Összesen 12 916 aktív fertőzött van az országban. 9,69 millióhoz képest ez nem egy ijesztő szám.
A kezdettől, március 20. óta, 186 nap alatt, 683-an haltak meg olyanok, akiknek koronavírus fertőzésük volt.
2019-ben, koronavírus járvány nélkül, napi átlagban 355-en haltak meg.
Ráadásul, nem biztos, hogy ezzel a szűk kétnapi értékkel nőni fog az idei halálozás, hiszen – olvasva a koronavírus kapcsán elhunytak betegségeit – feltételezhető, hogy egy részük úgyis meghalt volna ebben az évben. De, év végén majd kiderül, hogyan változik a halálozási arány; nem lehet számítani érdemi emelkedésre, ha lesz is.
Nem indokolt a rettegés, nem indokolt szigorúbb intézkedéseket hozni.
#31 te látod a jövőt, ismered a vírus terjedését, a volumenét stb.? Tudod hogy hányan fognak meghalni?
Segítek hogy megértsd: senki sem tud semmit biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!