Az utolsó Nemzeti Konzultáció adja meg nálunk a vírus elleni védekezés irånyvonalát?
Most (egy-két ország kivételével, mint pl. Montenegró) egész Európa átállt a svéd modellre. Orbán csak elő tudja most húzni a nemzeti konzultációt a zsebéből, hogy hát "ja, az emberek is ezt akarják". És nem ezt akarják? Mindig csak a "sírás" megy, hogy ne zárják be a sulikat, mert akkor otthon lenne a gyerek, meg ne zárják be a szórakozóhelyeket, meg ne kelljen maszkot hordani stb.
Én azt hiányolom, hogy az ember dönthessen úgy is, hogy bizony el akar izolálódni ebben a helyzetben (mert pl. én egyetemista vagyok, és jelenléti oktatás van. A család meg közben őrjöng, hogy veszélyeztetem őket, mintha én akarnám:S Még szinte el sem kezdődött az év, de máris kezdek kikészülni...).
#4 Már megint ez a baromság.
NEM EURÓPA ÁLLT ÁT A SVÉD MODELLRE, HANEM A SVÉD MODELLT, MIUTÁN MEGBUKOTT, ÁTÁLLÍTOTTÁK AZ EURÓPAI MODELLRE!
A svéd modell az volt, hogy NINCSENEK korlátozások, előírások, kötelezettségek, az emberek maguktól tartják be a szükséges dolgokat az otthoni munkától a távolságtartásig, fertőtlenítésig és majd a nyájimmunitás kialakulás ad mindenkinek védettséget. Amíg ez ment a svédeknél - júniusig - addig folyamatosan nőtt a fertőzöttek száma és már a kórházaknak kiadták hogy a 65 év felettieket nem is vehetik fel intenzív ellátásba, mert nincsen hely.
A modell MEGBUKOTT, mert kiderült hogy a svédek sem tartják be amit kellene, egyre több a halott, és a nyájimmunitás ennél a vírusnál éppen úgy nem jön létre, mint az influenzánál - ráadásul HA betartják a szabályokat, akkor pont nem is fertőződnek meg, tehát nem is tudna kialakulni a nyájimmunitás csak száz év alatt.
Júniustól a svédek is ugyanazokat a szigorításokat csinálják, mint ami Európa többi országában is volt, maszkviselés, távolságtartás, bizonyos létszám feletti rendezvények tilalma.
Kérdező
két hónapon keresztül azzal volt bajotok, hogy minek a konzultáció, mert úgysem azt fogják majd csinálni amit az emberek akarnak. Most hogy azt csinálják, akkor meg jössz ezzel a hülyeséggel?
IGEN. AHOGY MEGMONDTÁK ELŐRE, pont emiatt kérdezték meg az embereket, hogy most olyan intézkedéseket vezessenek be amiket az emberek hajlandóak is lesznek betartani.
"két hónapon keresztül azzal volt bajotok, hogy minek a konzultáció, mert úgysem azt fogják majd csinálni amit az emberek akarnak. Most hogy azt csinálják, akkor meg jössz ezzel a hülyeséggel?"
Ferdítés, ferdítés... Soha senkinek nem az volt a baja a nemzeti konzultációval h nem tartják be amit abba a hülyeségbe bejölnek az emberek, hanem azért mert már előre eldöntötték h mi lesz a válasz, sőt a kérdést is úgy teszik fel, h nincs az a hülye h az ellenkezőjét írná be.
Kérdések olyan szinten vannak kb mint ha azt kérdeznéd h "kell pénz?" ki mondaná rá h nem?
#9 Amikor meg ő döntötte el, akkor meg diktatúráztál.
Neked semmi nem jó, ezt értjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!