Punkok, ti miből éltek?
Hogyan tudod összeegyeztetni a politikai nézeteiddel a szakmád?
Őszinte válaszokat szeretnék, nem mocskolódást meg egymás lepozőrözését.
soha nem mentem a szüleim pénzéből koncertre!
Tanulok éppen szakmát, és dolgozok így kapok ösztöndíjat, ami havonta 12-13 ezer ft, de úgy ahogy be tudom osztani arra amire kell.
Most vettem használtam bakancsot, és nem nem anyám pénzéből, mert megmondta ha ilyen "ocsmányságot" akarok venni, akkor dolgozzak érte. dolgoztam, és megvan a bakancs.
egyébként eleve rossz érzés lenne azt elbulizni, és elinni,amit anyámék kemény munkával megkeressenek, azért h engem és magukat (mivel a nővérem már nem velünk él, de persze azért neki is besegít ha úgy adódik) eltartson.
ennyi a véleményem.
18lány.
08:56-os vagyok megint:
hozzátenném, sose tarháltam, (mos tnem vagyok vérbeli punk?:O szégyellem magam) ha valamire nem volt pénzem, akkor nem vettem meg, ha pl olyanról volt szó h nem voltpénzem buszra, akkor mindig volt ott haverom aki nem sajnált tőlem 200-300ft:D
egyébként csak h őszinte legyek, én is turkálóba vásárolok. Imádok turkálóba menni. olyan kincseket találok, amilyet semmilyen kínaiba ás nyújorkerbe nem kapnék meg :) valamelyik nap is ott vettem 800ft-ért egy rohadt jó leopárdmintás pulcsit, és nagyon örültem neki h megtaláltam:) és tényleg sok ruhámat turkálom, így legalább tuti h nem jön velem szembe egy ember akin ugyanaz van, és megse tehetem h 5-6000 ft-os ruhákba járjak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!