Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik éltek még akkor mikor skinek és punkok együtt buliztak? Oi korszakra gondolok! Milyen volt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Magyarországon én úgy tudom sose volt ilyen Oi korszak, a szubkultúra már jobboldali mozgalomként jött át ami nem is csoda a kommunizmus végével és hogy elkezdődhetett a revizionizmus (szerintem). Sose fognak már együtt bulizni, de én nem is bánom.
2010. okt. 31. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Volt ilyen korszak, a nyolcvanas évek közepén, ha nem tévedek, talán az Oi-kor jelentette ki, hogy többet nem lép fel a punkokkal együtt. Szóval elvileg nincs kizárva, hogy még élnek ilyenek :P
2010. okt. 31. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt ilyen korszak. Volt punk haverom "oi" és szvasztika varrással a vállán. Tuti volt, ja és valóban 80-as évek közepe-vége.
2010. okt. 31. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
A két külön kultúrát a világnézet választotta ketté. A Skinek rendet akartak, a Punkok meg anarchiát.
2010. okt. 31. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:
persze, meg jöttek a náci skinek...
2010. okt. 31. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!