A cigányság könnyebben be tudna olvadni illetve integrálódni latin és arab népek közé?
Figyelt kérdés
Jobban tudnak azonosulni közép és dél amerikai népekkel és arabokkal ahogy látom.2020. szept. 10. 20:41
1/10 A kérdező kommentje:
Ja meg a digókkal is!😁
2020. szept. 10. 20:41
2/10 A kérdező kommentje:
Hol olaszoknak érzik magukat, hol arabnak hol spanyolnak...
2020. szept. 10. 20:42
3/10 anonim válasza:
Ha könnyebben nem is, talán lassabban igen!
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem sokan segítenének nekik, hogy mielőbb kipróbálják... :)
5/10 anonim válasza:
Lehetséges mivel hozzájuk kinézetben és gondolkodásmódban is közelebb álnak de nem feltétlenül
6/10 anonim válasza:
Hiába na, a cigókra is ragadt azért valamennyi modernség. Hiányozna nekik a BMW, vagy akár a Lada, ha helyette teve lenne, meg a lopott DIGI TV is, ha helyette a kígyóbűvölőt nézhetnék csak.
7/10 anonim válasza:
Az arabok közé még talán, mert azok sem civilizáltak, de a latin népek közé nem.
8/10 anonim válasza:
Latin-Amerikában azért vannak nyomornegyedek meg bűnbandák. Persze durvábbak, mint egy európai cigánysor vagy bűnbanda.
Arabokat nem hiszem. Egy szaudi mentalitása szerintem még jobban különbözik az európai cigányságtól, mint magyar.
9/10 anonim válasza:
A cigányság nagy része már beilleszkedett a magyar társadalomba. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a cigányság a rendszerváltás legnagyobb vesztese. Sajnos sokan olyan körülmények között élnek, hogy bűnözéshez kell nyúlniuk, de ez elmondható a szegény magyarokról is.
10/10 anonim válasza:
Spanyolországban amikor jártam, Katalónia területén, a vendéglátóinkkal a párhetes ott tartózkodásunk során előkerültek többször a demográfiai kérdések is, kiváncsi voltam milyen ott az élet, és a Katalánok (nagyrésze, nyilván nem mindenki!) lenézi az Andalúziaiakat, mert elvileg egész nap csak zenélgetnek, lógatják a lábukat és cigányoknak szokták nevezni. Nyilván nem reprezentatív kutatás ez, de arra lehet következtetni hogy a nem dolgozó embereket egy mediterrán országban sem övezi nagy köztisztelet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!