Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A cigányság könnyebben be...

A cigányság könnyebben be tudna olvadni illetve integrálódni latin és arab népek közé?

Figyelt kérdés
Jobban tudnak azonosulni közép és dél amerikai népekkel és arabokkal ahogy látom.

2020. szept. 10. 20:41
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja meg a digókkal is!😁
2020. szept. 10. 20:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Hol olaszoknak érzik magukat, hol arabnak hol spanyolnak...
2020. szept. 10. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha könnyebben nem is, talán lassabban igen!
2020. szept. 10. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de szerintem sokan segítenének nekik, hogy mielőbb kipróbálják... :)
2020. szept. 10. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Lehetséges mivel hozzájuk kinézetben és gondolkodásmódban is közelebb álnak de nem feltétlenül
2020. szept. 10. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Hiába na, a cigókra is ragadt azért valamennyi modernség. Hiányozna nekik a BMW, vagy akár a Lada, ha helyette teve lenne, meg a lopott DIGI TV is, ha helyette a kígyóbűvölőt nézhetnék csak.
2020. szept. 10. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Az arabok közé még talán, mert azok sem civilizáltak, de a latin népek közé nem.
2020. szept. 10. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Latin-Amerikában azért vannak nyomornegyedek meg bűnbandák. Persze durvábbak, mint egy európai cigánysor vagy bűnbanda.

Arabokat nem hiszem. Egy szaudi mentalitása szerintem még jobban különbözik az európai cigányságtól, mint magyar.

2020. szept. 10. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
A cigányság nagy része már beilleszkedett a magyar társadalomba. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a cigányság a rendszerváltás legnagyobb vesztese. Sajnos sokan olyan körülmények között élnek, hogy bűnözéshez kell nyúlniuk, de ez elmondható a szegény magyarokról is.
2020. szept. 11. 12:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Spanyolországban amikor jártam, Katalónia területén, a vendéglátóinkkal a párhetes ott tartózkodásunk során előkerültek többször a demográfiai kérdések is, kiváncsi voltam milyen ott az élet, és a Katalánok (nagyrésze, nyilván nem mindenki!) lenézi az Andalúziaiakat, mert elvileg egész nap csak zenélgetnek, lógatják a lábukat és cigányoknak szokták nevezni. Nyilván nem reprezentatív kutatás ez, de arra lehet következtetni hogy a nem dolgozó embereket egy mediterrán országban sem övezi nagy köztisztelet.
2021. jan. 4. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!