Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon kötelező lesz a védőoltá...

Vajon kötelező lesz a védőoltás? (Koronav.)

Figyelt kérdés

Ezt nem úgy értem, hogy mindenkinek, hanem, hogy pl. egyes helyeken nyilatkozatot kell kitölteni, hogy be vagy oltva, különben korlátoznak.

(Nem mehetsz be, nem csinálhatsz valamit, stb.)

Vagy csak az lesz, hogy aki fél az beoltatja magát?

Ha kötelező lenne, az nem sérti az alapvető emberi jogokat? (Arról nem is beszélve, hogy az emberek 90 százalékát nem is érinti ez az egész hiszti, maximum anyagilag).

2020. szept. 10. 16:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem kerül senki kórházba, max aki veszélyeztetett, az meg vigyáz magára.
2020. szept. 10. 20:47
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Látom valakinek nagyon nem tetszik a #20 válasz.

Ha 100 % hogy nem kerülsz kórházban akkor nem mindegy hogy kellene-e fizetni, hiszen téged nem érint.

2020. szept. 10. 20:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Én kiegyeznék azzal, amit a 20-as válaszban írtál, de a covidiótákat mindig lepontozom.
2020. szept. 10. 20:57
 24/25 A kérdező kommentje:

"Ha 100 % hogy nem kerülsz kórházban akkor nem mindegy hogy kellene-e fizetni, hiszen téged nem érint."

De pont ez a kérdés lényege. Attól még beoltathatnak, meg ki kellhet fizetni, hiába nem vagyok veszélyeztetett. Ezt jelenti a KÖTELEZŐ.

2020. szept. 11. 09:56
 25/25 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nem lesz kötelező bár én lehet hogy amúgy is beoltatom magam ha meg kötelező lesz úgyis beoltanak amit nem is bánok ha biztonságos az oltás meg ha tényleg védve leszek vele.
2020. szept. 13. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!