Miért mindig csak a Hitlerrel jönnek? Vagyis úgy értem ott volt Sztálint meg más diktátor ők sem voltak kutyák, de mégis mindig Hitler.
Sztem még hitler volt a legjobb, harmadannyi embert ölt meg mind pld a kommunisták.
am sztálint nem utálták/utálják és rengetegen vannak még ma is, akik elismerik, h jodolgokat csinalt
sztem azért mindig hitlert, mert ő talán a leghíresebb. És a modszerei is nyiltak voltak, nem olyan h elvitt vkit és nem lehetett tudnih mért. Ha vkit elvittek a zsido volt. És aki nem volt zsido nem kellett félnie
"az emberek többsége gyűlölettel gondol a nácikra"
majd imádot őket-.-
én mindegyik s*ggfej diktátort utálom!
Csenge, tőled meg megkérdezném, hogy lehet ilyen dolgoknál azt nézni ki volt a kevésbé rohadtabb?
kit érdekel? bűnösök és kész!
Óh a partizánok hőstetteiről is leheten azért beszélni bőven teleszórják a tankönyveket mindenféle marhasággal ,hogy a nácik így úgy az orosz hadifogságokban ,munkatáborokban sokkal több ember halt meg mint a német haláltáborokban.
Az oroszok puskatussal verték agyon a fegyvertelen Német és Magyar katonákat ,ártatlan nőket erőszakoltak meg.
Az is egy nagy baromság ,hogyha Hitler nyeri a háborút kiirt mindenkit egy faszt csak a zsidó kizsákmányolásnak lett volna vége ,nem lett volna komunizmus és most Magyarország is nagyobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!