Miért mindig csak a Hitlerrel jönnek? Vagyis úgy értem ott volt Sztálint meg más diktátor ők sem voltak kutyák, de mégis mindig Hitler.
Ugyanazért amiért a náci háborús bűnökért még 90+ felett is elő lehet venni vkit, a kommunizmus idején elkövetettekért meg érdekes módon EGYETLENEGY EMBERT SEM CSUKTAK LE a "rendszerváltás" után, sőt, az ide vonatkozó aktákat 70 évre tikosították.
Valami köze lehet ahhoz, hogy a kommunista vezérek között sok volt a zsidó, és a mai kapitalista világ urai is ők. Így saját fajtájukat nem szívatják. Ellenben a németek elvesztették a háborút, így őket nyugodtan lehet pocskondiázni.
Felhívom a figyelmet erre a lap tetején álló idézetre:
Szerzőének szellemi kvalitását nem vontam soha kétségbe. És ebben szerintem nagyon is igaza van.
12:00
"A nagyapádat ez alapján, hogy melyikbe tartozott meg lehetne ítélni, hogy milyen ember"
Tévedsz ez alapján nem lehet megítélni hogy milyen ember. A katona kötelessége, hogy hazáját szolgálja. A parancsokat NEM ő találja ki, hanem csak végrehajtja. Most lett volna inkább hazaáruló? Azt meg nem lehetett tudni előre hogy el fogják veszteni a háborút. Ha a németek nyertek volna most hősként tisztelnék.
"Tévedsz ez alapján nem lehet megítélni hogy milyen ember."
Miért nem tudsz olvasni? Olvasd el még egyszer, esetleg kérd meg anyukádat, hogy segítsen:
"A nagyapádat ez alapján, hogy melyikbe tartozott meg lehetne ítélni, hogy milyen ember, de igazából ennek semmi értelme."
Ha esetleg nem láttad volna: "DE IGAZÁBÓL ENNEK SEMMI ÉRTELME."
12:54
Olyan dolgokat viszont minek írsz, aminek igazából semmi értelme?
Tájékozottabb ember Sztálint is elítéli
Nagyapádat pedig az ítélje meg aki ismeri! Én nem ismerem csak a te elmondásod alapján. Így róla nem nyilívánítok véleményt!
A japánok 10 millió kínait nyírtak ki. Az USA sem épp egy ártatlan volt a vh-ban. (atombomba, drezda)
A nácik is követtek el bűntetteket dögivel, de hiába mondjátok, hogy Sztálint senki nem akarja tisztára mosni, az emberek többsége gyűlölettel gondol a nácikra, az oroszokra nem. (holott joseph ezerszer mocskosabb volt a saját népével is, Hitler nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!