Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg ennyi mindenkinek van...

Tényleg ennyi mindenkinek van pénze hogy a Balatonra menjen? És sok ember miért nézi le a szegény embert?

Figyelt kérdés

Balatonon sokan nyaralnak, sokan megtehetik. Van aki azt mondja hogy 350 ezer a nyaralásra az nem sok, a kérdésem hogy az ilyen emberek miért mondanak ilyet?

Persze mások 100-150 ezerből kijönnek, de azért ez nem kevés pénz.

De miért hiszik az hogy azért mert nekik természetes akkor kb mindenkinek az?

ÉS A LÉNYEG:

Aki nem teheti meg, jönnek a lenéző kommentek, hogy proli, ne sírjatok, meg hogy nem is szegény ország, miért nem tanultál stb..

KOMOLYAN ILYEN ÉRZÉKETLENEK LETTEK AZ EMBEREK?????? Egyre több magyar emberen érzem az érzéketlenséget. Rosszul látom?

2020. aug. 22. 02:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Nekünk telneva Balatonra, mégse megyünk, mert nem ér ennyit. Vannak szebb helyek jobb áron.
2020. aug. 22. 06:03
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

Akinek van rávaló és akar az megy. Akinek nincs az nem.

Honnan veszed, hogy bárki lenézi a másikat? Beszéltél minden nyaraló emberrel?

2020. aug. 22. 09:29
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Nekünk van lent nyaralónk és nem nézem le, aki nem jut le, hanem felháborít, hogy amikor a gazdaság úgy "száguld", mármint a vírus előtt, az ország egy része évek óta vagy egyáltalán nem jut le, mert luxus.
2020. aug. 22. 12:39
 14/20 A kérdező kommentje:

Ez a lenezo duma megy itt ism nyafogsz, proli stb...

Pont az ilyen lekezelo megmondo emberekrol beszeltem akik csak azert mert megtehetik azt hiszik masok is.

Remelem vannak meg joerzesu emberek akik sajnaljak azokat is akik keveset keresnek munkanelkuliek vagy betegek.

Lehet hogy tobb szazezer, vagy millio ember ilyen kocsival jar es pezsdul az elet de nem mindenki. Pl ha 3 millio ember strandol a masik 7 millio nem. De az teny hogy az eletszinvonal emelkedik. Ennek orulok.

2020. aug. 22. 16:39
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Sajnálom ki hogy járt, ha eszembe jut, vagy szóba kerül, habár én se jutottam el idén a Balatonra, de tavaly is csak egy napra. Ilyen alapon sajnálhatnám magam is, de különösebben nem visel meg, szóval aki sajnálkozna értem nem szükséges.

Ilyen alapon sajnálkozhatnánk egész nap, mert lenne min máson is.

2020. aug. 22. 21:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem teszel érte, jobb itt nyafogni rajta? Meg amúgy is ha ennyire lelkedre veszed, akkor inkább élj szerzetesként, mert szerintem ez minden csak nem hatalmas sértés.
2020. aug. 22. 23:32
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

"Van aki azt mondja hogy 350 ezer a nyaralásra az nem sok.. "

mert ez tényleg nem sok, főleg ha két fő nyaral ennyiből egyszer egy évben.

(Magyar átlag netto kereset 260 000 körül van, ennyiből simán félre lehet rakni)

Én nem vagyok gazdag, közepesosztalybeli vagyok (fizetést nem írok, lényegtelen) és nem nézem le a szegényeket.

2020. aug. 23. 10:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért meg kell hagyni, a napokban voltam Tihanyban. Jó pár órát eltöltöttem ott, és az ember akarva-akaratlan látja: átlag puruttya népautók nem közlekedtek( G Astra, Ignis, Megane), csak és kizárólag BMW, Audi, Mercedes, Infiniti, Ford Mustang, Porche, ezres nagyságrendben. Honnan jöttek össze, nem tudom, de kegyetlen gazdagság van. Az átlagos népréteg nem jár arra szerintem.
2021. ápr. 26. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18, átlagos népréteg vagyok, jártam arra tavaly nyáron is. Csak éppen vonattal meg turistahajóval, mivel kocsink sincs... ;)
2021. ápr. 26. 17:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Én sem a prémium autómmal voltam lent :D
2021. ápr. 26. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!