Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha az államra nem számíthatsz,...

Ha az államra nem számíthatsz, akkor igazából miért van állam?

Figyelt kérdés
Addig "kellesz" az államnak amíg adózol, dolgozol. Amint ez megszűnik kb. szembejön a 0 szociális háló.
2020. aug. 15. 10:42
1 2
 11/13 anonim válasza:
20%
Szerintem meg teljesen igazad van, Magyarországon az állami ellátás színvonala a béka segge alatt, van európai színvonalhoz viszonyítva. Nem egészen értem itt valaki miért hozta fel Szomáliát, mintha Magyarország Afrikában lenne és egy ottani országgal kéne hasonlítgatni.
2020. aug. 15. 11:20
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
arany kérdező! Az állam nem szoptatós dada, gondoskodj arról, legyen munkád! Sok helyen keresnek ám embert. Aki keres, az talál.
2020. aug. 15. 11:20
 13/13 anonim ***** válasza:
46%

#11: Szomáliát azért gondolom releváns példának, mert a kérdező azt feszegette, hogy mire jó, hogy van állam, és ezt a legkönnyebben úgy lehet megválaszolni, ha megmutatjuk, hogy mit eredményez, ha nincs.

De azt hittem, ez egyértelmű a szövegkörnyezetből

2020. aug. 15. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!